Mindenmás

Lezuhant egy repülőgép a fehérvári repülőnapon, szegedi apa és fia vesztette életét a tragikus balesetben

A földbe csapódott egy repülőgép a székesfehérvári repülőnapon, a gépen ketten utaztak, esélyük sem volt a túlélésre. A baleset miatt két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. Nem hivatalos, de biztos forrásaink szerint közismert szegedi, repüléssel foglalkozó édesapa és szakmabeli fia a vasárnapi tragikus baleset áldozatai.

Bemutatórepülés közben zuhant le a fehérvári repülőnapon vasárnap délután egy sportrepülő. A feol.hu információi szerint a repülőgép egy parkoló autóba csapódott, majd kigyulladt. Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a lapnak elmondta, hogy három tűzoltóautó érkezett a helyszínre, ahol megkezdte a munkát a Székesfehérvári Tűzoltó Egyesület. A nagy ijedtség miatt sokan úgy döntöttek, hogy eljönnek a helyszínről, ahova időközben egy mentőhelikopter is megérkezett. A portál birtokába jutott egy videó is a balesetről, amelyet ide kattintva lehet megtekinteni. Nem hivatalos, de biztos forrásaink alapján egy közismert szegedi, repüléssel foglalkozó édesapa és szakmabeli fia a tragikus baleset áldozatai.

Őszinte részvétünk a családnak!

VÁLYI ISTVÁN ÉS A SZIA IS ELBÚCSÚZOTT A TRAGIKUS BALESETET SZENVEDETT SZEGEDIEKTŐL

Az eset kapcsán Vályi István újságíró posztolt először közösségi oldalára, mint írja, szombaton még a repülőgépről forgattak. ,,Szombaton még forgattunk, körbejártuk a csodát, Rózsavölgyi Vilmos és fia Árpád repülték, megtapsoltuk a dübörgést a levegőben, még mondták is, hogy bejáratós a motor, nem forszírozzák. Egy csoda volt.” – olvasható közösségi oldalán.

Idő közben a hétvégén zajló Szeged International Airshow hivatalos Facebook-oldala is részvétét fejezte ki az eset kapcsán: ,,odaát létezik egy kötelék, ahová sajnálatos módon ma két kiváló szegedi pilóta csatlakozott. Fogadjátok be őket!” – írják Facebook-oldalukon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb