Mindenmás

Meghibásodott a biztosítóberendezés Algyőnél, teljes a káosz vasárnap délelőtt a Szeged-Békéscsaba vasútvonalon – járatkimaradásokra és akár 40 perces késésre is számítani kell

Nem indul jól a vasárnap a Szeged-Békéscsaba vasútvonalon, miután délelőtt Algyő és Hódmezővásárhelyi Népkert állomások között megadta magát a biztosítóberendezés. Ennek következtében kimarad két tram-train járat is a délelőtt folyamán, de a probléma miatt a vasútvillamosok és a személyvonatok menetideje akár 20-40 perccel is megnőhet – közölte a MÁV.

Felmondta a szolgálatot a biztosítóberendezés vasárnap délelőtt Algyő és Hódmezővásárhelyi Népkert között, ezért Szeged és Hódmezővásárhely között a vasútvillamosok és a személyvonatok menetideje akár 20-40 perccel megnőhet, illetve járatkimaradásokra is számítani kell – közölte a MÁV délelőtt. A Szegedről 8:28-kor indult személyvonat közel egy órás késéssel közlekedik jelenleg. A probléma miatt két tram-train járat nem közlekedik:

  • a Hódmezővásárhely vasútállomástól Szeged felé induló vasútvillamos: 9:30 (33033)
  • és a Szeged vasútállomástól Hódmezővásárhely felé induló vasútvillamos: 10:47 (33036) sem közlekedik.

EZ NEM A MÁV NAPJA, MÁR KORÁN REGGEL IS KÉSÉSEK VOLTAK A SZEGEDI VONALON

Már kora reggel is problémák voltak, ugyanis a Szegedről Budapest-Nyugati pályaudvarra 4:30-kor induló Napfény IC járműhiba miatt 55 perces késéssel közlekedett, míg a Békéscsabáról 5:47-kor Szegedre induló személyvonat (7749) 25 perces késéssel közlekedett – tájékoztatott a vasúttársaság.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb