Mindenmás

Fedezd fel a térkövek és kerti kiegészítők világát Szegeden!

A 2023. szeptember 15-16-án megrendezésre kerülő MERKBAU-Umwelttechnik Térkő Napoknak Szeged ad otthont, és ígéretes két napot kínál minden kertésznek, kerttulajdonosnak és térkőrajongónak. Az esemény a kertek és teraszok varázslatos világába kalauzol, bemutatva a legújabb trendeket és praktikákat.

A program során részletes betekintést nyerhetsz a térkő gyártási technológiájába, ami segítségedre lehet, ha saját kerti projekteken dolgozol. Az eseményen bemutatják a legmodernebb térkő termékeket, és tanácsokat adnak a lerakási folyamat egyszerűsítéséhez és hatékonyságának növeléséhez.

Az ACO Magyarország is részt vesz az eseményen, és kerti kiegészítőivel és innovatív megoldásaival várja a látogatókat. Az ACO kínálatában számos olyan termék található, amelyek segítségével kerted vagy teraszod egyedivé és funkcionálissá válik.

A gyerekeket sem hanyagolják el ezen a különleges napon. Szombaton, 9:00-tól 13:00-ig, kis kézműves foglalkozásokkal várják őket, hogy a kreativitásukat szabadon engedjék. Emellett egy olasz pizza foodtruck is a helyszínen lesz, hogy mindenki megtudja kóstolni az igazi olasz pizzák ízeit.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, hogy feltárd a térkövek és kerti kiegészítők világát, és számos hasznos tippet szerezz a kerted vagy teraszod ápolásához és tervezéséhez. Szegedre várunk szeptember 15-16-án a MERKBAU-SW Umwelttechnik Térkő Napokra a Wimmer Fülöp utcában!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb