Kikapcs

Itt lesz minden, amit igazán szeretünk Szegedben: Borovics Tamás, kultúra, művészet, fenséges ételek és italok: a Napfény Műteremben újra Faludy – est! (videó)

Nyitás előtt belógtunk a Napfény Műterembe, ahol Borovics Tamás, a Legszegedibb Művész 2022 díj nyertese, a Szegedi Nemzeti Színház kiváló művésze mesélt nekünk a hamarosan érkező kultúr-csemegéről. Faludy – est, emberek! Szeptember 14-én! Ezt nem szabad kihagyni!

Jó hír, kultúrszomjasok: amit már a legtöbb szegedi tud, hogy a Napfény Műterem, az a hely, ahol Szeged kulturális élet találkozik a fenséges ételekkel. A Szegedi Nemzeti Színház kényszerű bezárása után egyből elindultak a kulturális események a szegedi Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermében, amelyek azóta is töretlen népszerűséggel, és teltházzal mennek. Most nyitás előtt bekukucskáltunk a Széchenyi téren a különleges helyszínre: “véletlen” Borovics Tamás művész úr is ott volt, és beszélgettünk egy kicsit.

Borovics Tamás nem akármilyen esttel készül. Egy egész este Faludy György, az irodalmi rockcsillag körül forog majd minden. Előadások, versek és a költő életének legizgalmasabb pillanatai. Hát, ha ez nem kultúra, akkor nem tudjuk, mi az! A Napfény Műterem gondoskodik róla, hogy ne csak a lelked, de a gyomrod is jól érezze magát. Fenséges menü, és különleges italok várják, hogy teljes élménnyé varázsolják az estét. Ne hagyd ki!

Jegyek? Még vannak!

A dolog tényleg egyszerű: ha nem akarsz lemaradni, kapd elő a telefont vagy a laptopot, és szerezd be a jegyed! Gyorsan fogynak, mint a friss kifli a péknél. A Napfény Műteremben szeptember 14-én lesz a nagy nap, és hidd el, ez lesz az az este, amiről még hetekig beszélni fogsz.

Lépj be a Napfény Műterem Facebook-oldalára, írj vagy telefonálj: 0630/9526500 e-mail: [email protected] Személyesen pedig várunk Szeged szívében a Széchenyi tér 2/a szám alatt!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb