Sport

Bátrak, merészek és bevállalósok tiétek a terep: második alkalommal startol el a Swim&Run a Maty-éren, ezúttal Pádár Nikivel

Az idei év talán egyik utolsó szabadtéri vízbe mártózós szabadidősport rendezvénye startol el szeptember 23-án, szombaton a Szegedi Olimpiai Vízicentrumban. A Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség ugyanis a tavalyi sikeres év után újból várja a mozgás és a kihívás szerelmeseit a II. Swim&Run – ra, mely egyben a szövetség 30 éves jubileumi programsorozatának a része. Az eseményen részt vesz Pádár Nikolett is, a HAÁSZ SZUE egyik legkiemelkedőbb úszó tehetsége, a Ti szavazataitok alapján a 2022-es év Legszegedibb Sportolója.

IDÉN ÚJDONSÁGKÉNT SZENIOR KATEGÓRIÁBAN IS INDÍTANAK VERSENYT

Mint a szervezők szerkesztőségünknek megírták, a recepten nem változtattak a tavalyi évhez képest, azaz a távok megmaradtak. Az esemény viszont bővült egy programelemmel, mégpedig egy szenior hosszútávúszó versennyel, melynek távja 3 km. 

AZ ÉRMESEK OTT ÁLLHATNAK DOBOGÓRA, AHOL LEGENDÁINK

Úgy ahogyan eddig, most is az amatőr sportolók, szabadidősportolók, családok és baráti társaságok használhatják majd a nemzetközi színvonalú infrastruktúrát a Szegedi Olimpiai Központban, a legjobbakat pedig a ceremóniák helyszínén díjazzák is a szervezők. Az II. SWIM&RUN érmesei tehát ott állhatnak dobogóra, ahol legendáink a kajak-kenu világ- és Európa-bajnokságokon.

NÉGY TÁVON INDULHATNAK A RÉSZTVEVŐK

A verseny során négy távon mérhetik össze rátermettségüket a vállalkozószellemű szegediek, lesz:

  • Bátor: 100 m úszás + 1,5 km futás
  • Merész: 300 m úszás + 3 km futás
  • Bevállalós: 500 m úszás + 5 km futás
  • Szenior Hosszútávúszás ( 25+ ) : 3 km úszás

Díszvendége is lesz az eseménynek. A II. Swim&Run-on részt vesz a magyar úszósport egyik legkiemelkedőbb tehetsége a HAÁSZ SZUE 10-szeres junior Európa-bajnok és 5-szörös junor világbajnok szegedi úszója, a Ti szavazataitok alapján a 2022-es év Legszegedibb Sportolója, Pádár Nikolett. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb