Blog

Gyerünk Kékek! Akkorát ment a PICK-játékunk, hogy még egy külföldi bot-támadást is bekaptunk…

Óriási őrület készül Szegeden: csütörtökön 18.45-kor a Bajnokok Ligája első fordulójában a Paris Saint-Germain együttesét fogadják a Kékek a PICK Arénában. Az összecsapásra nemrég jegyeket is kisorsoltunk, a játék pedig akkorát pörgött, hogy még egy külföldi bot-támadást is bekaptunk rá.

A legfontosabb: szépen kérünk mindenkit, ne kattintson a benne lévő linkre, köszönjük!

Először is, szívből gratulálunk a nyerteseinknek, egyben köszönjük az 555 (!) helyes megfejtést. Akik páros jegyet nyertek:

  • ANTAL ALEX
  • MÉSZÁROS MELINDA 

A nyerteseket üzenetben értesítjük ki a jegyátvétel részleteiről.

Az utóbbi hetekben a nagyobb elérésű Facebook oldalak legjobban pörgő posztjait rendre érik bot-támadások, amelyek általában valamilyen – általában valótlan – nyereményjátékra hivatkozva kérnek el adatokat a felhasználóktól. Nos, jelen esetben maga a játék valós volt, azonban a látszólag az oldalunk nevében megejtett kiértesítések 100%-ban falsak voltak, szépen kérünk, ha Téged is megtalált a támadást indító szoftver, NE kattints az általa megadott linkre.

A profilt természetesen azonnal tiltottuk, de gyanítjuk, sokan belesétáltatok a csapdájába, az utóbbi 1-2 órában folyamatosan csengett a telefonunk, repkedtek az üzenetek.

A nyerteseinknek gratulálunk, a PICK-nek nagyon szorítunk, a botokat non-stop tiltjuk, a Szeged365 Family tagjainak pedig üzenjük, hogy legyenek résen!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb