Mindenmás

Felgyújtotta sátrukat egy nő Szegeden, miközben a férje és kutyája bent aludt, most vádat emeltek ellene

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, aki a tavasszal, Szegeden felgyújtotta a férjével közös lakhelyükül szolgáló sátrukat, miközben a férfi és kutyája bent aludt.

A NŐ TÖBB ALKALOMMAL IS AGRESSZÍVEN LÉPETT FEL

Mint az ügyészségtől megtudtuk, a vádirat szerint a házaspár évek óta elvesztette megélhetését, a vádbeli időszakban egy híd alatt, sátorokból készített építményben lakott. A férj és a feleség között rendszeresek voltak a veszekedések, az asszony már korábban is, több alkalommal agresszívan lépett fel férjével szemben. 2023. május 19-én egy vita során a nő többször is életveszélyesen megfenyegette férjét. Éjfélkor az asszony megvárta, míg a férfi aludni tér, majd negyed óra elteltével felgyújtotta a sátrat, azért, hogy férje tűzhalált haljon. A sértett azonban feleszmélt, és sikerült kutyájával együtt, sértetlenül kimenekülnie a sátorból, mielőtt az teljesen kiégett volna.

A főügyészség a feleséget emberölés bűntettének valamint állatkínzás bűntettének kísérletével vádolja. A vádemeléskor letartóztatásban lévő vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: ugyeszseg.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb