Mindenmás

Drog hatása alatt, bódult állapotban vezetett egy csongrádi férfi, de kiderült, más is van a rovásán

Közúti ellenőrzés során szűrték ki az egyenruhások azt a férfit, aki kábítószert fogyasztott, mielőtt volán mögé ült, de, mint kiderült, más is van a rovásán, korábban megvert egy férfit Csongrádon. Az ügyben indult eljárás lezárult, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

NEHEZEN ÉS ZAVAROSAN BESZÉLT

Tájékoztatásuk szerint egy 25 éves férfi 2022. augusztus 19-én Csongrád felé haladt autóval, amikor a járőrök megállították. Az ellenőrzés során kollégáink kérdéseire a gépjárművezető nehezen és zavaros válaszokat adva felelt. Gyanús viselkedése miatt előállították a Csongrádi Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók kihallgatták.

AMFETAMINT FOGYASZTOTT, DE AZ IS KIDERÜLT, KORÁBBAN MEGVERT EGY MÁSIK FÉRFIT

A szakértői vizsgálat később alátámasztotta, hogy az igazoltatás előtt amfetamint fogyasztott. A helybéli lakosról kiderült továbbá, hogy más bűncselekménnyel is összefüggésbe hozható, korábban egy helyi vendéglátóhely előtt bántalmazott egy férfit.

A bódult állapotban elkövetett járművezetés, kábítószer birtoklása, továbbá garázdaság vétsége miatt indult eljárást a rendőrség munkatársai lezárták, az ügy iratait pedig megküldték az ügyészségnek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb