Kikapcs

Most aztán kiderül, ki az igazi legény a gáton: első alkalommal startol el a Sándorfalvi Bivalyfutás a Nádastó Szabadidőparkban

Csodálatos helyszínen, a Sándorfalvi Nádastó Szabadidőpark több tóból álló tórendszerének festői környezetében rajtol el szeptember 23-án, szombaton 10 órától első alkalommal a Sándorfalvi Bivalyfutás elnevezésű terepakadályfutó verseny, ahol kiderül, ki eléggé elhivatott “bivaly”, hogy teljesítse a kihívásokkal teli útvonalat.

A CÉL: 5 KM-ES TÁV TELJESÍTÉSE

A rendezvényen résztvevő versenyzőknek igazán különleges és izgalmas útvonalon, természetes és épített akadályokon kell áthaladniuk az 5 km -es hosszúságú pályán. A több tóból álló tórendszer tökéletes helyszín egy izgalmas terepakadályfutó verseny megrendezésére. Mint ahogy a szervezők írták, minden lesz itt, csak éppen hegyet nem tudnak adni, csak építeni.  

20-25 TERMÉSZETES ÉS ÉPÍTETT AKADÁLY VÁR A VESENYZŐKRE

Mint a szervezők elárulták, az 5 km -es távon 20-25 épített és természetes akadályon kell majd áthaladniuk a versenyzőknek. Hozzátették, jelenleg már 126-an neveztek a nem mindennapi megmérettetésre, de várják még a további vállalkozókedvű szegediek jelentkezését.

Az eseményről bővebb infókat IDE kattintva találsz.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb