Közélet

Rendkívüli bejelentésekre készül a kormány, szerda délután jön a Kormányinfó

Szerda délután, azaz ma 16:30-tól Kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, jelentette be Szentkirályi Alexandra közösségi oldalán.

A megszokott csütörtök reggeli időpont helyett egy nappal korábban, szerda délután tart sajtótájékoztatót a kormány. A Kormányinfót Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő Mit, miért tesz a kormány? címmel tartja, írta az Index.

EZEKRŐL LEHET SZÓ A MAI KORMÁNYINFÓN

Mint a Portfolio írta, legutóbb augusztus 24-én volt Kormányinfó, így három hét fejleményeiről, illetve a mai kormányülés döntéseiről lesz szó az eseményen. Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter tegnapi jelzése szerint az idei GDP-növekedési cél nem tartható, illetve Bóka János új EU-ügyi miniszter azt jelezte, hogy a következő hónapokban még nem várhatók az EU-pénzek, ezek pedig mind lényegesen befolyásolják az éves államháztartási hiányt is, amely egyébként az első kilenc hónapban már csaknem elérte a teljes éves célt. Az első nyolchavi inflációs adatok tükrében a pótlólagos nyugdíjemelés kérdése, illetve a jövő évi minimálbér emelés kérdése is terítékre kerülhet.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: portfolio.hu/index.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb