Kikapcs

A Bortér előtt bejutottunk a Kárpátia Borház Sétáló Borkóstolójára: Borovics Tamás exkluzív előadása hatalmas sikert aratott! (videó)

Borovics Tamás, a Szegedi Nemzeti Színház művésze, és nem utolsó sorban a Legszegedibb Művész 2022 díj nyertese exkluzív előadásra készült: Mesék a borról! Egyik kedvenc művészünk elárulta, ez egy vadonatúj előadás, amit most írtak, szinte még ropogós: hatalmas sikert aratott egy olyan különleges helyszínen, ahová még biztosan menni fogunk: a Kárpátia Filmszínház épületében.

A különleges rendezvényen a régi magyar szőlőfajtákat lehetett kóstolni: Pozsonyi fehér, Bakator, Kadarka, Furmint…különleges finomságok. A Kárpátia Borház nagykereskedésként és franchise tulajdonosként működik, és nem titkolt célja, hogy a külhoni borokat ismertesse meg a szegediekkel, valamint a magyar boroknak is segítsenek a külhoni területeken bemutatkozni.

A Szeged365 játékán is lehetett nyerni belépőket erre a különleges sétáló borkóstolóra, látva a népszerűséget kijelenthetjük: Szeged imádja a Kárpát – medence kiváló borait. A különleges régi magyar szőlőfajtákból készült borokat, kedves hölgyek, és borászok kínálták a közönségnek.

Az este különleges meglepetése volt Borovics Tamás exkluzív előadása, ahol elképesztő nagy sikert aratott ősbemutatójával: a Mesék a borról, szórakoztató, gondolkodtató, és rendkívül impulzív. A Szeged365 kamerája is belógott a rendezvényre, ahol még egy picit a filmekről is beszéltünk Borovics Tamással!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb