Blog

“Nyugtassuk meg Pusztamérgest!” – hiánypótló esemény jelent meg a közösségi médiában

Pár éve egy elég fura (vagy éppen hülye) trend jelent meg a Facebook-on, amelynek lényege, hogy olyan eseményeket hoznak létre a felhasználók, amelyeknek az ég világon semmi értelmük, viszont szórakoztatóan hatnak. Nagyot ment anno a “Balaton húslevessé főzése“, a “Kézműves Pokémon otthonszülés” és a közel 10 ezer embert vonzó (?) “Csigaidomító tanfolyam“, sőt, a JATE Klubért végül addig álltak sorban, hogy tényleg kinyitott. A fura széria most éppen egy Szeged környéki kistelepülést, az 1100 fős Pusztamérgest találta meg magának, és igen, jól tippelnek a Szeged365 olvasói:

a cél, hogy megnyugtassák a községet, mielőtt még Pusztadühös válna belőle.

A “Nyugtassuk meg Pusztamérgest” (melynek címében a település nevét sikerült kis “P” – vel írni) esemény leírása röviden ennyi:

“Meg kell nyugtatnunk Pusztamérgest mielőtt Pusztaduhos lesz! Aztán after Tompán amíg hegyes nem lesz!”

A helyszín a pusztamérgesi könyvtár lesz, a nyugtatásra kész tömegeknek egészen 2024. április 2-ig kell várniuk a bevetésre. Az egészben a legjobb, hogy a nagyjából egyetlen napja létrehozott eseményre már több, mint 1.600 felhasználó jelzett vissza, úgy, hogy a legutóbbi adatok szerint mindössze 1.124 lélek lakja a 24 négyzetkilométeres kis települést a mórahalmi járásban.

Feliratkozni ITT tudsz, mi már megtettük, sőt, megyünk is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb