Mindenmás

Kamion és autó ütközött az 55-ös úton Domaszéknél (frissítve)

Kamion és autó ütközött az 55-ös út, 12-es kilométerszelvényénél, Domaszéknél, péntek 12 óra után nem sokkal, tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

Mint mondták jelenleg a helyszínre tartanak kollegáik. A Rutin, rendőrségi útinformációs rendszer információi alapján félpályás útlezárás nehezíti a közlekedést a helyszínen.

FRISSÍTVE: TELJES ÚTZÁR VAN A HELYSZÍNEN

A katasztrófavédelem információi alapján karambolozott egy személygépkocsi és egy teherautó az 55-ös főúton, Domaszék térségében, a 12-es kilométernél. A balesethez a szegedi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a gépkocsikat. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

FRISSÍTVE: SZEMÉLYI SÉRÜLÉS NEM TÖRTÉNT

A rendőrség közleménye szerint a balesetben személyi sérülés nem történt, az anyagi káros közlekedési baleset az 55-ös főúton, Maroslele közelében történt. A helyszíni szemle idejére az érintett útszakaszon teljes az útlezárás.

FRISSÍTVE: FÉLPÁLYÁN MEGINDULT A FORGALOM

Mint a rendőrség írta, a műszaki mentés 13 óra előtt teljes útlezárás mellett kezdődött meg, 13 óra 20 perctől azonban félpályán megindult a forgalom.
Továbbra is kérik az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb