Mindenmás

Nagy fogás a csanádpalotai határnál: pár perc különbséggel, összesen 76 millió forintot érő körözött autókat foglaltak le a rendőrök

Két keresett kocsit is lefoglaltak Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen a magyar rendőrök. Mint a Makói Rendőrkapitányság nyomozói közölték, az egyenként 38 millió, összesen 76 millió forint értékű járműveket lefoglalták.

EGY MASERATI ÉS EGY BMW M4 SPORTAUTÓ AKADT HOROGRA

Tájékoztatásuk szerint a határátkelőnél 2023. szeptember 14-én délelőtt jelentkeztek kilépésre azzal a Maserati Levante GT személyautóval, melynek a típusmatricája és az alvázszáma az ellenőrzés során hamisnak bizonyult. A határrendészek megállapították, hogy az eredeti alvázszám szerepel a körözési rendszerben, a járművet a spanyol hatóságok keresik.

Néhány perccel később egy román állampolgár jelentkezett kilépésre egy BMW M4 sportautóval. Az útlevélkezelő megállapította, hogy az átadott forgalmi engedély hamisítvány. A közokirat-hamisítás mellett arra is fény derült, hogy a kocsit a német hatóságok körözik.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói az egyenként 38 millió forint értékű járművet lefoglalták.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotók: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb