KözéletVideo365

Trendi környezettudatosnak lenni – az Easy Fresh termékei között mindent megtalálsz, ami az otthonodban szükséges

Kihívásokkal teli, mégis megéri – a környezettudatos életmód útvesztőiről és szépségeiről beszélgettünk Dr. habil Sápi András egyetemi docenssel, aki családi vállalkozásként álmodta meg és vezeti az Easy Fresh elnevezésű céget. Termékeivel sokaknak segített már rálépni a fenntartható fejlődés útjára. “Környezetvédőnek lenni nem egyszerű” – vallja András, mégis napról-napra ezt az utat választja.

“AZ EGÉSZ GYÁRTÁS SORÁN ALKALMAZOTT ALAPANYAGOKAT TUDATOSAN VÁLASZTJUK MEG”

Növényi eredetű, biológiailag lebomló, állatkísérlet mentes alapanyagokkal dolgoznak, továbbá fontos szempont beszállítói szinten is, hogy esőerdőket ne vágjanak ki az összetevők előállítása következtében. A fenntartható fejlődés jegyében szerzik be az alkotó elemeket és eszerint választják meg partnereiket. 

“ERŐT TESZÜNK BELE, DE SZERENCSÉRE NAGYON SOK VEVŐNK IS ERŐT TESZ BELE”

Andrásék hálásak vevőiknek, hisz a környezetvédelem csak úgy működik, hogy ha erőt tesznek bele, de András tapasztalata, hogy a vásárlóik is rengeteg erőt tesznek a környezettudatos életvitelbe. Mind összetevők, mind csomagolás szintjén támogatják a fenntartható fejlődést, a csomagolást visszaveszik és újrahasznosítják. Dr. Sápi Andrásnak az egyetemen szerzett tudás biztos alapot adott vállalkozásának elindításához, mindemellett a családja támogatása, az együtt gondolkodás, a saját tapasztalatok együttesen tökéletesítik termékeiket, így alkották meg a család-és a környezet védelmére összpontosító termékrendszert.

“NYUGODTAN BÁRKI FELHÍVHAT…”

Az easyfresh.hu oldalon minden elérhetőséget, ismertetőt megtalálunk az Easy Fresh termékcsaládról, azonban Andrásnak és családjának fontos a személyes kontaktus, de sokszor egy-egy telefonbeszélgetés során is érezhetjük, hogy jól választottunk, jó kezekben van a környezettudatos szemléletmódunk. Nagyon büszkék arra, hogy sok, sőt egyre több csomagolásmentes üzletben megtalálhatóak az Easy Fresh termékei. A szegedi Bödön Piacon pedig minden hónapban bárki személyesen találkozhat az Easy Fresh csapatával és egytől-egyig környezettudatos termékeivel.

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb