Mindenmás

Emberségből csillagos ötös: Rózsavölgyiék tragédiája előtt egy nappal még Szegeden forgatott Vályi István és csapata, az epizódból befolyt összeget most a gyászoló család megsegítésére ajánlották fel

Szinte napra pontosan egy hete történt tragédia a Börgöndi repülőnapon, amikor két közismert szegedi pilóta, Rózsavölgyi Vilmos és fia, Árpád egy bemutatórepülés közben lezuhantak, majd életüket vesztették. Vályi István autós újságíró és csapata a tragédiát megelőző napon még a Szeged International Airshow-n forgattak, most pedig bejelentették, hogy az itt készült epizód teljes bevételét felajánlják a gyászoló család és a bajbajutottak megsegítésére.

“Odaát létezik egy kötelék, ahová sajnálatos módon ma két kiváló szegedi pilóta csatlakozott. Fogadjátok be őket!” – búcsúzott múlt hét vasárnap rövid Facebook posztjában a Szeged International Airshow • SZIA Rózsavölgyi Vilmostól és fiától, Árpádtól. Vályi István már akkor az elsők között számolt be a tragédiáról közösségi oldalán, amelyben leírta, hogy egy nappal ezelőtt még csapatával Szegeden forgattak, ahol a vasárnap lezuhanó repülőgépet is körbejárták, sőt, megcsodálták. Szombaton, a videó megjelenése előtt arról számoltak be, hogy az epizód teljes bevételét felajánlják a gyászoló család és a bajbajutottak megsegítésére – tájékoztattak erről közösségi oldalukon.

RÓZSAVÖLGYI VILMOS ÉS RÓZSAVÖLGYI ÁRPÁD EMLÉKÉRE

,,Rózsavölgyi Vilmos és Rózsavölgyi Árpád emlékére! Kék eget nektek odafent, mielőbbi gyógyulást a sérülteknek idelent A Speedzone Kft. az epizód teljes bevételét a család és a bajbajutottak megsegítésére ajánlja fel.” – áll a speedzone.hu Facebook posztjában. A Szegedi Repülőnapon készült epizódot, benne Rózsavölgyiék csodálatos repülőgépével itt lehet megtekinteni:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb