SportVideo365

Kipróbáltuk, milyen lesz diszkó hangulatban tekerni a szegedi Global Fitness spinning kerékpárjain

A Makkosházi körút 1. szám alatt, a Global Fitness hamarosan megnyíló aerobic és spinning termében napról-napra egyre nagyobb változásoknak lehetünk a szemtanúi. Pipicz Dávid kollégánk visszatért és nyeregbe is pattant, miközben Lázár Edina személyi edzővel és rehabilitációs trénerrel beszélgetett.

MIT KAPSZ EGY GLOBAL-BÉRLETÉRT?

Egyszerűbb lenne ha arra a kérdésre keresnénk a választ, hogy mit nem, de most adunk listát.

  • Ingyenes gyermekmegőrző a Global Fitness vendégei számára, ahol profi óvoda pedagógusok várják a gyerkőcöket kreatív játékokkal,
  • az 1800 négyzetméteres 150 géppel felszerelt konditerem használata,
  • mellé a vadonatúj aerobic terem, ahol egyszerre akár 100 fős foglalkozást is lehet tartani,
  • vadiúj, profi spinning kerékpárok,
  • valamint díjmentesen vár a Global Fitness wellness részlege.

Ez így elég jól hangzik, nem? Na várj csak, az állad ezek után fog igazán leesni.

EDZÉS, DISZKÓS HANGULATBAN

Ki ne szeretne bulizni. Na és ha azt mondjuk, hogy buli közben még spinningelhetsz is?

A Global Fitnessben pontosan erről lesz szó.

Amikor legutóbb a teremben járt stábunk, még a csupasz falak fogadták a riportert és az operatőrt. Most az 1-2 héten belül megnyitó terem, úgy néz ki, mint Batman búvóhelye. Fekete falak, vörös LED nyilak és ezt még mindig tudják überelni.

Diszkófényeket szerelnek be a spinning terembe, hogy a tekerés élményét a maximumra tolják.

„Teljesen be van sötétítve a terem, nincs benne tükör. tényleg kicsit diszkó hangulatot fog adni. A diszkó lámpák, a LED fények és a Spivi rendszer kijelzője segítik ezt elő. Igazi buli lesz az edzés!”

– írta le a termet saját szavaival Lázár Edina.

MEGNYITÓ, MEGLEPETÉSSEL

Edina kicsit titkozatosan azt is elárulta, a megnyitójukon sztárvendéggel várják majd az edzeni vágyókat. A meglepetés celebritás kilétéről egyelőre más információt nem árult el, ha legközelebb megteszi, jövünk majd vele.

Ami biztos, hogy az aerobic terem alapvetően hatalmas méretein még optikai tuninngal is növeltek, tükrökkel rakták tele a falakat és a hely gőzerővel halad a kész állapot felé. Ám, ahogyan azt mi Edina szavaiból kivettük, némi apró meló még hátra van, mert a Global Fitnessben a tökéletességre törekednek és azt csak alapos munkával lehet elérni.

Videónkban szét is nézhettek a termekben, amelyek közül a spinning a vagány megjelenésével tűnik ki, az aerobic pedig a csinos kinézete mellett még hatalmas is.

Szöveg: Reichenberger Rajmund

Riporter: Pipicz Dávid

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb