Közélet

Kétfarkú Kutyáék nem adják fel: indul a 4¾ tram-train össze(nem)törő kihívás

Kétfarkú Kutyáék nem adják fel: indul a 4¾ tram-train össze(nem)törő kihívás. Sajnos a legutóbbi kihívás óta többször sikerült telibe találni a vasútvillamost, annak ellenére is, hogy az időszak felében egy nagy szakaszon nem is közlekedett. Augusztusban már egy troli is bekapcsolódott a buliba. Miért ¾? Mert az új, szeptemberi kihívást még halasztani is kellett, hisz eddig is volt több csattanás, magyarázta szerkesztőségünknek küldött közleményében a Magyar Kétfarkú Kutyapárt szegedi szervezete. Mivel 3 napja nem mentek neki végre a passzivisták ki merték tenni az új akciót, miszerint:

  • ha október 31-ig nem mennek neki a tram-train-nek, akkor a Szögedi Mönyétserög passzivistái a balesetekkel legérintettebb szakaszon kitakarítják a megállókat, üveget mosnak, szemetet szednek.

HÁROM SIKERTELEN KIHÍVÁSON MÁR TÚL VAGYUNK

Még a tavasszal rukkolt elő a Magyar Kétfarkú Kutyapárt szegedi szervezete egy nem mindennapi ötlettel: mint akkor írták nekünk, ha 1 hónapig nem megy neki senki a tram-train-nek akkor két lelkes szegedi fiatalember vállalja hogy 40-40 fekvőtámaszt megcsinál a Dugonics téren a nyilvánosság előtt. Nos, ami elsőre nem jött össze, megpróbálták újra a tettrekész passzivisták, hátha másodjára sikerül, és a nyáron elindult a második tram-train össze(nem)törő kihívás. Hihetetlen, de ekkor már majdnem teljesült a Kétfarkú Kutyák kihívása, de az utolsó napon belerongyoltak a tram-trainbe. A fiúk nem adták fel, máris indult a harmadik Tram Train össze(nem)törő kihívás.

Sajnos a legutóbbi kihívás óta is többször sikerült telibe találni a vasútvillamost, így a Kétfarkú Kutyáék újabb lendülettel, újabb kihívást indítottak, immáron a 4¾ tram-train össze(nem)törő kihívás startolt el szeptemberben.

A siker most már csak a közlekedőkön múlik, kíváncsian várjuk, végre sikerül-e a kihívást teljesíteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb