Mindenmás

A szegedi Détári Vilmos stroke utáni felépülését követően Budapesten folytatja küldetését: új központ nyit októberben

A Szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központ komplex terápiával széleskörű segítséget nyújt azok számára, akik stroke-on, agyvérzésen átesett, vagy más neurológiai és mozgásszervi problémákkal küzdenek. A központ szakértelme megtalálható Budapesten is, ahol október 2-án nyílik az új egység.

DÉTÁRI VILMOS TÖRTÉNETE

Détári Vilmos, aki súlyos stroke után felépült, személyes tapasztalataival tudja alátámasztani, hogy milyen lényeges a személyre szabott, komplex rehabilitáció. Ő maga is a rehabilitáció során ébredt rá arra, hogy milyen fontos, hogy egy helyen minden szükséges segítséget megkaphat az ember. “Mindenkinek legyen lehetősége személybeszabott komplex rehabilitációra, ebben tudnak a szakemberek jelentősen segíteni. Örülök, hogy most Budapesten is nyithatunk egy központot!” – nyilatkozta Détári Vilmos alapító a Szeged365-nek. Mutatjuk az őszinte és megindító beszélgetés, amit az épülő központban készítettünk Vilmossal. 

A KOMPLEX TERÁPIÁK PALETTÁJA

TMS terápiától a neurológiai szakrendelésen át, a fizioterápiáig, a központ számos módon tud segíteni a pácienseknek. Ergoterápiával, logopédiával és robot-asszisztált terápiával is rendelkeznek. Mindez most már a budapesti központban is elérhető lesz. Az új budapesti központban már együtt léphetnek a gyógyulás útjára, érdemes már ma időpontot foglalni a következő elérhetőségeken:

Pillangó utca 12. (XIV. kerület), Budapest
+36 30 141 0001
Szeged, Bakay Nándor utca 50.
www.szentvincentrehab.hu
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb