Mindenmás

A szegedi tudásra szüksége van Budapestnek is. Mutatjuk miért elképesztően fontos a Szent Vincent Rehabilitációs Központ!

Személyre szabott, hatékony kezelések mindenkinek: a rehabilitáció kiemelkedően magas színvonalú szegedi központja Budapesten is elérhető! Van-e olyan, aki még sosem találkozott idegrendszeri problémákkal? Legyen szó fejfájásról, szédülésről, vagy súlyosabb állapotokról, mint stroke vagy sclerosis multiplex, a neurológiai problémák valamennyiünket érintenek vagy érinthetnek egyszer életünkben. Egy olyan korban, ahol az idegrendszeri betegségek egyre gyakoribbak, elképesztően fontos, hogy hozzáértő, tapasztalt orvosok álljanak rendelkezésre. És itt lép képbe a Szent Vincent Rehabilitációs Központ!

MIÉRT ÉPPEN A SZENT VINCENT REHABILITÁCIÓS KÖZPONT?

Elsőként ki kell emelnünk a professzionális csapatot. A Szent Vincent Rehabilitációs Központ magasan képzett szakorvosokkal rendelkezik, akik a diagnosztikától a terápián át a rehabilitációig képesek segíteni a pácienseknek. És ez a legfontosabb, hogy komplexen, személyre szabottan érkezzen a segítség. Legutóbb az épülő budapesti központban beszélgettünk Dr. Bajzik Éva Rehabilitációs Szakorvos és Manuálterapeutával, itt tudod visszanézni:

A kezelések során kiemelten fontos, hogy a modern technológiák is helyet kapjanak: nem mindenki tudja, de a Szent Vincent Rehabilitációs Központ a legújabb diagnosztikai és terápiás eszközökkel rendelkezik, amelyek segítségével a kornak megfelelően a legmagasabb színvonallal helytállnak. Németországban nemrég járt a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója, Détári Vilmos, aki maga is egy súlyos stroke-ból épült fel. Erről is írtunk, íme a cikk: 

Fontos, itt nem sablonos megoldásokra számíthat, minden terápia a páciens egyedi igényeire és állapotára szabott. A gyors és Hatékony Segítség kiemelten fontos: miért várna hónapokig, amikor gyors és hatékony segítséget kaphat?

Kinek ajánljuk a Szent Vincent Rehabilitációs Központot?

  • Stroke után küzd az egészségéért
  • Parkinson-szindrómája nehezíti meg az életét
  • Sclerosis Multiplex-ben szenved
  • Guillain-Barré szindrómával diagnosztizálták
  • mindenkinek akinek személybeszabott, komplex rehabilitációra van szüksége

Ne maradjon tétlen, lépjen kapcsolatba velük, nem szabad hagyni, hogy  az idegrendszeri problémák gátolják az életét:

Szeged, Bakay Nándor utca 50.
Pillangó utca 12. (XIV. kerület), Budapest
+36 30 141 0001
Szent Vincent Rehabilitációs Központ
[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb