Mindenmás

PUFIRIZSA! Ahol az egészséges ételek nem járnak lemondással

Az egészséges életmód és a gasztronómia találkozása sosem volt ilyen izgalmas és könnyen hozzáférhető, mint most Szeged belvárosában, a Pufirizsa varázslatos konyhájában. Ebben a cikkben megismerkedhetsz egy olyan helyszínnel, ahol az egészséges étkezés nem csupán egy szlogen, hanem az életmód központi eleme.

A Pufirizsa névvel már önmagában is levetítjük azokat a sztereotípiákat, amelyeket a fiatal és lelkes csapat mindennap felülír. Itt azt szeretnék bizonyítani, hogy az egészséges étrend nem jár feltétlenül hatalmas lemondásokkal és korlátozásokkal.

Egyik kulcsszó az éttermükben: cukormentesség. Alig van pár étel, amitől nem tudtak teljesen elszakadni, de minden másnál az Eritrit vagy egyéb természetes édesítők szerepelnek az összetevők között. Fehér liszt csupán elenyésző mennyiségben található meg a Pufirizsában, és az olaj is újragondolásra került. A hagyományosan olajban sütött ételeket többek között édesburgonyára cserélték le, és mindent, amit csak lehet, szuvidálnak mivel ez a technika sokkal egészségesebb más eljárásokhoz képest.

A Pufirizsa minden nap új és izgalmas ételekkel várja vendégeit, legyen szó ebédmenükről vagy a hetente változó töltött szuvidált különlegességekről. A Street Food világban a tortilla felé vették az irányt, hogy a kalóriák is “ésszerű” keretek között maradjanak. És hogy még vonzóbbá tegyék a választást, minden étel mellé feltüntetik a kalóriatartalmat is, hogy mindenki pontosan tisztában lehessen az elfogyasztott ételek energiatartalmával.

@szeged365

PUFIRIZSA! Ahol az egészséges ételek nem járnak lemondással!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Ha kedvet kaptál az egészséges, ugyanakkor ízletes ételek kipróbálásához, a Pufirizsa mindig elérhető a pufirizsa.hu weboldalon, a Foodora-n, a Wolt-on, vagy a Boros József utca 18. szám alatti helyszínen, ahol hétfőtől péntekig 11:00 és 20:00 óra között várják vendégeiket. Ha további információra vagy rendelésre van szükséged, ne habozz hívni a 06 30 138 3746-os telefonszámon.

Csatlakozz a Pufirizsa ízvilágához, és fedezd fel az egészséges étkezés új dimenzióit, amelyek nem csak finomak, de jók is az egészségednek!

Weboldal: https://pufirizsa.hu
Facebook: https://www.facebook.com/pufirizsa.bistro
Instagram: https://www.instagram.com/pufirizsa_/
TikTok: https://www.tiktok.com/@pufirizsabistro

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb