Gasztro

A Bortér után is ezerrel hajtanak a szegedi Ezerjó Borszaküzletben

A 2023-as szegedi Bortér ugyan már véget ért, de ha bejött az ottani hangulat és ízvilág, be kell nézned a Dóm tértől egy sarokra álló Ezerjó Borszaküzletbe, mert ott az év 365 napján olyan mintha Bortér lenne.

„Itt van az ősz, itt van ujra” – írta Petőfi és valószínűleg ő is belekortyolna az Ezerjó Borszaküzlet friss kínálatába, ami a napokban érkezett meg a boltba.

Az idei Bortéren mi is végigkóstoltuk az Ezerjó kínálatát, ezt az anyagunkat – videóval megspékelve – itt találod:

FRISS BORRAL KÉSZÜLJ A KARÁCSONYRA!

Az ősz nem csupán az elmúlásról szól. Ilyenkorra készülnek el az idei borok, amikkel találkozhatsz is a Somogyi utca 11. szám alatt.

A tulajdonos, Eperjesi Péter elmondása szerint 15 – 20 ezer palackból áll a készletük, amely 600 különböző fajta borból áll össze.

Na és tudod, hogy mi az, ami már vészesen közelít? Naná, hogy a karácsony! Akinek vállalkozása van és bort szeretne ajándékba adni, annak már most gondolnia kell az ünnepi időszakra. Ám akkor sem már előre bevásárolni, ha egy barátnak vagy családtagnak szánod a finom nedűt, mert egy jó ajándék megvásárlása sosem túl korai.

ÍRD BE A NAPTÁRADBA: 2024. MÁRCIUS 28., VINOSZFÉRA!

Októbertől az elővételes jegyek már kaphatóak lesznek, amikből terveznek olyan kiadást is, ami a karácsonyfa alatt is szépen mutat majd.

Ráadásul az idei rendezvény már nemzetközinek is mondható, mert az Ezerjó egyik Olasz partnere már be is jelentkezett a rendezvényre. Szóval, ha tetszett az idei Bortér, 2024-ben meglátogathatod az Ezerjó Borszaküzlet saját rendezvényt is, ahol a választék és a minőség nem kérdés, hanem válasz.

VIDEÓS TÚRA A BORSZAKÜZLETBEN

Kisházi Sanyi kollégánk még a Bortér első napján nézett be az üzletbe. Gondolhatjátok milyen pörgésben voltak, de szerencsére szántak ránk néhány percet és válaszoltak kameránk előtt a kollégánk kérdéseire:

Szöveg: Reichenberger Rajmund

Videó: Galyas Richárd

Riporter: Kisházi Sándor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb