Mindenmás

Pádár Niki is a Szálka Halászcsárdát választja! Ebéd közben csíptük el a legszegedibb sportolót

A Szeged365 stábja egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Róvó Richárdtól, a Szálka Halászcsárda tulajdonosától. Igazi vegyes szegedi halászlevet kóstolhattunk, miközben betekintést nyerhettünk Szeged egyik legikonikusabb halászcsárdájába.

A Szálka Halászcsárda büszke tulajdonosa, Róvó Richárd vendégszeretete és a gasztronómiai élmények iránti elkötelezettsége hozzájárult ahhoz, hogy a Szálka egy különleges hely legyen. Megtudtuk többek között, hogy a Szálka tökéletes választás egy randevú, családi ebéd, baráti összejövetel, vagy éppen egy üzleti megbeszélés alkalmával is.

A fenntarthatóság és a családias légkör központi szerepet játszik a Szálkában. Olyannyira, hogy a gyerekeknek egy külön játszósarkot is kialakítottak, sőt még egy külön baba-mama szobát is berendeztek, ahol modern pelenkázó és kényelmes fotel várja a gyermekeket. A fenntarthatóság jegyében igyekeznek közel nullára redukálni a kidobott ételek mennyiségét, emellett arra is figyelnek, hogy minden piszoár teljesen vízmentes legyen.

A beszélgetésünk során éppen Pádár Niki, a 2022-es év legszegedibb sportolója is az étterembe érkezett a szokásos ebédjére. Nem hagyhattuk ki a lehetőséget, és egy gyors interjúra őt is elcsíptük. A lenti videóból megtudhatjátok, melyik a kedvenc étele a Szálkában, és azt is elárulta nekünk, hogyan illeszthető be az étrendjébe a Szálka kínálata:

Ha Szeged egyik kedvenc sportolója is a Szálka Halászcsárdát választja, akkor garantáltan egyedülálló gasztronómiai élményben lehet részünk minden látogatás során. Keressétek őket a +36 70 451 1818 számon, vagy írjatok e-mailt nekik a [email protected] címre. Találkozzunk a Közép-Kikötő sor 9/A szám alatt a Szálka Halászcsárdában!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb