Mindenmás

Balesetekkel indult a szombat: egy autó és kamion ütközött az M5-ösön, háznak ütközött és gázcsövet roncsolt egy másik autó Pusztamérgesen

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kamion az M5-ös autópálya 108-as kilométerénél, Kiskunfélegyháza térségében, a Budapest felé vezető oldalon, szombaton kora reggel, valamint háznak ütközött egy autó Pusztamérgesen, a Petőfi utcában, tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

EGY EMBERT FESZÍTŐVÁGÓVAL EMELTEK KI A JÁRMŰBŐL

Mint írták, az M5-ösön történt balesetnél a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágóval emeltek ki az autóból, melyet áramtalanítottak. A forgalom félpályán halad az érintett területen. Az Útinform információi szerint az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalán, Kecskemét térségében a baleset miatt a sérült jármű a 94-es km-nél a külső sávot foglalja el. Az ellenkező, Röszke felé vezető oldalt a pálya budapesti szakaszán, a 20-as km-nél karbantartási munkák miatt teljes szélességében lezárják 15-20 percre.

A helyszínről fotókat is kaptunk Olvasónktól, Petitől, melyeket ezúton is köszönünk!

EGY GÁZCSŐ RONGÁLÓDOTT A BALESETBEN

Pusztamérgesen pedig a jármű megrongált egy gázcsövet. A ruzsai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A raj a gázcsövet próbálta elszorítani a gázszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig. A társegység is a helyszínen dolgozott.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb