Sport

Csak így tovább Szeged: győzelmet aratott a Szedeák a Kecskemét ellen az utolsó felkészülési meccsen

A Szeged győzelmével zárult szombaton az SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapat és a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét csapatának utolsó felkészülési mérkőzése, bravúros csatában, 73-88-ra nyertek a mieink.

Szombaton 18 órakor kezdődött az előszezon utolsó mérkőzése, a Kecskemét otthonában játszották a szegediek a bajnoki főpróbát. Az eddigi felkészülési mérkőzéseken öt győzelmet arattak és egy vereséget szenvedtek kosarasaink, az oroszlányi torna nyitómeccsét követően (ahol vereséget szenvedtek a házigazdától) legyőzték a Sopront, az Eszéket, a Vasast, a DEAC-ot és a Paksot is.

Technikai okok miatt végül a Mercedes Sport Akadémián játszották a bajnoki főpróbát a szegedi férfi kosarasok. Az első félidőben még vezetett a Kecskemét, négypontos vezetést dolgoztak ki, ám a harmadik felvonásban a Hírös városiak sok hibája megbosszulta magát, a Szeged ritmust váltott, és bár Lake kipontozódott, végül sima győzelmet aratott a Szedeák Kecskeméten.  

ÖSSZEGZÉS

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – SZTE Szedeák 73-88 (21-19, 21-19, 8-31, 23-19)
férfi kosárlabda felkészülési mérkőzés
2023.09.23., 18:00 Mercedes Sport Akadémia

SZTE-Szedeák: Bognár 17, Balogh 5, Mucza 4, Woolridge 24, Mayer 3, Zsíros 12, Locke 21, Lake 2.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapat FB/szte-szedeak.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb