Közélet

Őrizetbe vették a Pick Szeged korábbi játékosát

Családon belüli erőszak és engedély nélküli fegyverek és robbanószerkezetek birtoklása miatt őrizetbe vette a rendőrség Denis Bunticot, a horvát kézilabda-válogatott és a Pick Szeged korábbi játékosát, tudta meg az Index a bosnyák ügyészség közleménye alapján.

PÉNTEKEN VETTÉK ŐRIZETBE

Bosnyák lapértesülések szerint családon belüli erőszak miatt pénteken a bosznia-hercegovinai Ljubuskiban őrizetbe vették Denis Bunticot, a horvát kézilabda-válogatott és a Pick Szeged korábbi játékosát. A Szabad Magyar Szó beszámolója szerint a letartóztatás során a házban több lőfegyvert és töltényt is találtak a rendőrök.

FENNÁLLT A GYANÚ, HOGY BEFOLYÁSOLJA A TANÚKAT

Mint írták, a 41 éves Denis Buntic a feleségét bántalmazta. „A gyanúsítottat családon belüli erőszak és engedély nélküli fegyverek és robbanószerkezetek birtoklása miatt vette őrizetbe a rendőrség. Az előzetes letartóztatásra azért volt szükség, mert fennállt a gyanú, hogy a gyanúsított befolyásolja a tanúkat, és megismétli a törvényellenes cselekedetet” – írta a bosnyák ügyészség a Bljesak.info portálnak.

Buntic 2016 és 2017 között szerepelt a szegedi együttesben.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: index.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb