Mindenmás

Egy 15 éves fiú is súlyosan megsérült akkor, amikor motorozni vitték a gyerekeket Csanádpalotán

Súlyos sérüléseket szenvedett egy 15 éves fiú Csanádpalotán élménymotorozás közben. Falunapot tartottak, egy helyi motoros egyesület tagja ennek keretében vitte motorozni a jelentkezőket.

Mint kiderült, a rendezvény helyszínétől 200 méterre történt a baleset, mikor a motoros nem adta meg az elsőbbséget egy autónak. Az ütközés következtében a vezető az autó alá szorult, az métereken keresztül vonszolta magával. A kocsi eleje összetört – számolt be a tragikus esetről az RTL.

MENTŐHELIKOPTERREL VITTÉK EL A MOTORT VEZETŐ FÉRFIT

A motort vezető férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, miután az állapota stabilizálódott mentőhelikopterrel vitték el – tették hozzá, majd azt is kiemelték, hogy a 15 éves állami gondozott fiú pedig súlyos fejsérülést szenvedett, és eltörtek a végtagjai. Egy környékbeli azt mesélte a tévének, a fiút többen nyugtatták, ezért azt gondolja, magánál lehetett.

A kereszteződésnél egy nagy bokor takarta az elsőbbségadás kötelező táblát, amelyről már rég lekopott a festék. Az út másik oldalán pedig minden tábla hiányzik, csak egy csonk emlékeztet a létezésükre. A motoros egyesület nem akart nyilatkozni az RTL-nek, a táblák miatt keresett polgármestert pedig nem érték el telefonon.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb