Kikapcs

Egy teljes nap a házasulandóknak: több mint 50 kiállítóval, workshopokkal és előadásokkal jön a Menyegző Esküvői Börze Szegedre

2023. október 15-én több mint 50 kiállítóval, workshopokkal, előadásokkal, esküvői használt piaccal és gasztro udvarral várnak mindenkit az IH Rendezvényközpontban a Menyegző Esküvői Börze szervezői.

Ősszel kicsit lelassul az esküvői szakma, vége a pörgős szezonnak. A jegyes párok számára viszont nincs is jobb elfoglaltság, mint, hogy a legszebb napjukat tervezgessék ezeken a borongós, kuckózós őszi estéken. 

EGY TELJES VASÁRNAP A HÁZASULADÓKNAK

Mint a szervezőktől megtudtuk, 2023. október 15-én akár egy teljes vasárnapot szentelhetnek a házasulandók a Nagy Napnak, hiszen jön a Menyegző Esküvői Börze, Szegeden az IH Rendezvényközpontban. Lehetséges, hogy már ismerős a név, ugyanis a februári nagy sikerű Menyegző Esküvői-Kiállítás után, a szervezők úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy őszi Esküvői Börzét is. Ez nemcsak egy kiállítás lesz, hanem egy családiasabb, interaktívabb egy napos rendezvény az esküvők jegyében.

ESKÜVŐI HASZNÁLT PIAC ÉS GASZTROUDVAR

Az október 15-ei Menyegző Esküvői Börzét kisebb volumenűre tervezik a szervezők, hiszen csak egy egy napos kiállításról van szó, illetve az egyenlőség jegyében a kiállítók maximum 4 négyzetméteres standokat építhetnek maguknak. Így a pályakezdő és a rutinos esküvői szolgáltatóknak is ugyanakkora esélye lesz megmutatni magukat a közönség számára. A korlátozott stand méret pedig egy kedvezőbb árat is jelent a kiállítóknak.

De nem csak ez lesz az újdonság: számos olyan programelemmel is találkozhatunk az IH Rendezvényközpont falain belül, ami a februári kiállításon még nem volt. A helyszín adottságait kihasználva több programmal – legyen szó színpadi bemutatókról, vagy előadásokról és workshopokról -, gasztro udvarral, és esküvői használt piaccal is találkozhatunk október 15-én.

ELŐADÁSOK ÉS RELAXÁCIÓS TECHNIKÁK

Az előadások és workshopok témáját tekintve a szervezők arra fókuszáltak, hogy ne csak az esküvőszervezés alatt hasznosítható tudással gazdagodjanak a résztvevők, hanem már a házas élet kezdetén is. Éppen ezért pszichológiai előadásokat is hallgathatunk, de a relaxációs technikák világába is elkalauzolják az érdeklődőket a hangulatos meditációs párnákon csücsülve. Mindemellett lehetőség lesz meghímezni a saját gyűrűtartónkat, a fenntarthatóság jegyében pedig szó lesz arról is, hogyan lehet úgy megszervezni az esküvőt, hogy közben az ökológiai lábnyomunk is minél kisebb legyen.

Szegeden első alkalommal esküvői piactérrel is készülnek a szervezők. Ha megmaradt jó néhány esküvői kellék, dekoráció, vagy éppen az álom ruhát adná tovább az érdeklődő, október 15-én erre is lesz lehetőség. Ez a kis piactér kiváló alkalom lehet arra is, hogy a már tapasztalt házasokkal is elbeszélgessenek a jegyespárok. Mindemellett jön a Menyegző App is, a környezetvédelem jegyében most már itt találhatjuk meg a kiállítás térképét, a magazint, és számos, a kiállítók jóvoltából felajánlott szuper kupont, amit egészen a februári kiállításig fel is használhatjuk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb