Szegedi Arcok

Gumikacsák lepték el a Londoni körutat

Kiadós csapadék szakadt a nyakunkba az elmúlt 2 napban, még hétfőn kora reggel is esett az eső Szegeden. Ennek következtében a város számos pontján tavacskák jöttek létre ott, ahol a csapadékelvezetés nem az igazi, valamint kátyúk és úthibák vannak. A Londoni körúton szó szerint kacsaúsztató jött létre, hiszen gumikacsák jelentek meg az álló vízben.

“Szeged, az ezer tó városa! Gumikacsák lepték el a Londoni körutat” – írta hétfőn délután Chovanecz Kata önkormányzati képviselő a közösségi oldalán. A politikus fotókat is megosztott, az egyiken az látható, ahogy gumikacsák úszkálnak a spontán létrejött “tóban”, mindez Szeged egyik legforgalmasabb utcáján, a Londoni körúton.

“Van forrás a kátyúk, úthibák kijavítására. Nyílt pályázaton bruttó 299 999 999 Ft lett közbeszerzési eljárásra elkülönítve, a munkálatokat ebből biztosan el tudja a város hamarosan végeztetni. Kitartást és sok-sok türelmet kívánok mindenkinek, aki ilyen tó közelében lakik, vagy a környékén sétál” – tette hozzá posztjában az önkormányzati képviselő.

A politikus egyébként tavaly is hasonló problémára hívta fel a figyelmet, mezítláb szemléltette, mennyire “jól” sikerült a vízelvezetés a Stefánián:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb