Közélet

Az Első Beton Kft. az égig épít? Így fest a legújabb újszegedi társasház az első emelet betonozása után

A Szeged365 csapata ellátogatott az Első Beton Kft. építkezésére, hogy folyamatosan tájékoztathassunk Titeket az építkezés izgalmas fejleményeiről. Ezen a látogatáson a társasház építésének első emeletén zajló betonozási folyamatot vettük szemügyre.

Beszélgettünk Szőnyi Csabával, az Első Beton Kft. betonacél üzletágának vezetőjével, aki részletesen elmagyarázta nekünk, milyen kritikus fontosságú a precíz vasbeton beszerelés a projekt sikeréhez. Csaba kiemelte azokat az innovatív eszközöket és technikákat, amelyeket alkalmaznak a munka felgyorsítása érdekében.

A nap további részében Papp Norbert, az Első Beton Kft. beton üzletágának vezetője mesélt nekünk arról, hogy mennyi betont öntenek ki mindössze pár óra alatt az építkezésen. Norbert újra megerősítette, hogy a cég gyors és hatékony munkavégzése lehetővé teszi számukra, hogy az alkalmazottak már az uzsonnájukra hazaérjenek.

Az Első Beton Kft. kitartóan dolgozik azon, hogy a legmagasabb minőségű építőanyagokat és a legújabb technológiákat használja az építési projektek során, és mi örömmel számolunk be a Szeged365 Familynek erről.

Ha kíváncsiak vagyok arra, hogyan kezdődött az építkezés az alapok lerakásával, itt találjátok a korábbi cikket és videót:

A nagy beruházások mellett mindig van ideje az Első Beton Kft.-nek minden szegedire. Szóval, ha megbízható, gyors és precíz munkát szeretnétek, akkor irány a weboldaluk, ahol minden információt megtaláltok: https://www.elsobeton.hu/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb