Közélet

“Gumicsizma nem volt nálam, a cipőt meg sajnáltam volna” – mezítláb szemléltette Chovanecz Kata, mennyire “jól” sikerült a vízelvezetés a Stefánián

“Gumicsizma nem volt nálam, a cipőt meg sajnáltam volna, így maradt a mezítlábas megoldás” – írta Chovanecz Kata önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP), aki egy erőteljesen hét fotója sanszos felvételt küldött ma délelőtt:

  • a helyszín a nemrég átadott Stefánia-park,
  • a hangulat a Baywatch epizódjait idézi,
  • a képen pedig az látszik, ahogy a képviselőnő mezítláb áll egy tócsában, szemléltetve az önkormányzati projekt (konkrétan, a terület vízelvezetési megoldásainak) látványos sikereit.

Így állt a víz a csütörtök reggeli esőzést követően a Stefánia egyik gyalogátkelőhelyén:

…meg így:

…és még így is:

A Stefánia, a Móra-park és a Roosevelt tér a “Zöld város kialakítása a szegedi Belvárosban” című, másfél milliárdos, 850 millió forint európai uniós támogatás segítségével végrehajtott program keretein belül újult meg, az átadás 2020. novemberében történt meg. A kivitelezés rengeteg kritikát kapott, a tankcsapda-szerű, a járdán megjelent gödrök és a rettenetes állapotban lévő gyep mellett állandó téma a vízelvezetés, amely a politikusnő által ma délelőtt küldött fotók alapján rögtön csődöt mond egy-egy kiadós esőt követően:

A képviselőnőtől úgy tudjuk, hogy még márciusban jelezte a kivitelezéseket koordináló önkormányzati Szeged Pólus felé, hogy gond van a vízelvezetéssel, azonban a mai napig (2022. június 2-át írunk) még semmiféle választ nem kapott a megkeresésre. Cikkünk főszereplője egyébként nem először hívja fel a figyelmet a projektre jellemző bakiparádéra, mi a városvezetés helyében minden alkalommal bedobnánk egy Xanax-ot, amikor sétálni látjuk a környéken Chovanecz Katát.

A témában korábban megjelent cikkeink:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: you could look here
'Fel a tetejéhez' gomb