Mindenmás

Tóth Nikolett súlyos balesete után örömmel látogatta meg az épülő Szent Vincent Rehabilitációs Központ Budapest épületét

Tóth Nikolett, a híres balettművész egy éve szenvedett súlyos balesetet Budapesten, amikor egy ház tetőszerkezete leszakadt. A balett világából kiemelkedő teljesítményével és szépségével ismert Niki a Szeged365 kamerái előtt most egy örömteli pillanatot osztott meg: meglátogatta az épülő Szent Vincent Rehabilitációs Központ budapesti telephelyét.

“A baleset után sok minden megváltozott, de az reményt ad, hogy olyan intézmények nyílnak, mint a Szent Vincent,” mondta Niki. “Az orvosok nem igazán biztattak, nagyon minimális esélyem van felállni, de én hiszek ebben.” A művész azóta sokat harcolt, és már nem csak balettművész, de mester is. A rehabilitációs kezelések magas költségei ellenére sem adja fel a küzdelmet.

Az épülő budapesti központ olyan lehetőséget nyújt majd, amely Niki és sok másik beteg számára is új reményt adhat. “Azért kaptam ezt a borzalmas dolgot, mert igenis ki tudok ebből jönni, meg tudok gyógyulni. Ezt a feladatot adta az élet,” fogalmazott a balettművész. 

Az új központ nem csak technológiailag lesz korszerű, hanem emberközpontú szemlélettel és profi csapattal várja majd a betegeket. Niki számára és mindenki más számára ez egy új fejezetet nyithat a rehabilitációban. “Úgy érzem, ez az intézmény pont azokra a komoly esetekre is megoldást nyújthat, amikkel én és sokan mások is szembesülünk,” zárta gondolatait Niki.

A Tóth Nikolett alapítvány azért jött létre, hogy az Operettszínház balettművészét adományokkal segíthesse a gyógyulásban.Szeretnénk mi is, ha minél több emberhez eljutna az alapítvány híre mert, minden anyagi támogatás közelebb viszi Őt ahhoz a célhoz, hogy újra teljes életet élhessen!
Tóth Nikolett Alapítvány: 11714051-21460409

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb