Kikapcs

Egy este, ami még sokáig velünk marad: Borovics Tamás lenyűgöző előadása a Napfény Műteremben

Hétvégen a Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermében Borovics Tamás, a “Legszegedibb Művész 2022” díj nyertese teltházas előadással kápráztatta el a közönséget. Az este Faludy György művészetét és személyiségét tárta fel. Élőben bejelentkeztünk a helyszínről, és most részletesen is beszámolunk az eseményről.

Nagyon jó volt látni, hogy mindenkinek ízlett az ínycsiklandó vacsora. Természetesen az exkluzív rendezvénytermen kívül is sokan foglaltak asztalt így vasárnap estére, de mint arról már írtunk: ilyenkor beindul a második konyha is a Napfény Műteremben! Gyorsan fenséges ételek kerülnek az asztalokra Szeged szívében, így volt ez ezen az estén is.  A vacsorát mi is megkóstoltuk: fűszeres szűzérmék spenótos parmezános rizottó volt a főétel, míg a desszertben mogyorós kekszes pohárkrém kápráztatta el az ízlelőbimbókat.

AZ ELŐADÁS LENYŰGÖZTE A KÖZÖNSÉGET
Borovics Tamás és Poroszlay Kristóf színművész vezetett végig minket Faludy György művészete labirintusában. A közönség számára ez az este nemcsak kulináris, hanem kulturális csemegének is bizonyult. Az este során nemcsak Faludy György műveit ismertük meg, de arra is választ kaptunk, hogy ki volt ő valójában, milyen hatással volt rá a XX. század és milyen rejtélyeket őriz művészete. Élőben is ott voltunk az eseményen, erről Nektek is beszámoltunk. Itt nézheted meg:

AZ EXKLUZÍV RENDEZVÉNYTEREM NEM ÁLL MEG
Nem áll meg a Napfény Műterem, következő eseményeik a “kultúrált szórakoztatás” jegyében rendszeresen kerülnek majd megrendezésre. Október 6-án a Docpiano Banddal közös estre kerül sor, míg október 12-én Pokorny Lia varázsolja el a közönséget nem csak színészi zsenialitásával, de hangjával is. Az érdeklődők a [email protected] e-mail címen vagy a +36 30 952 6500 telefonszámon tudnak jegyeket foglalni és információt kérni. Ne maradj le róla, gyorsan foglalj asztalt! 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb