Mindenmás

Újabb infók, a Csongrádról eltűnt férfiról: kétségbeesetten keresi nővére, attól fél, hogy már nem él

Mint hétfőn megírtuk, már öt napja nem találnak egy 40-es éveiben járó férfit Csongrád-Csanádban. Ervinnek szeptember 20-án szerdán veszett nyoma, azóta senki sem találja őt. Mint kiderült, a férfit súlyos családi problémák gyötörték, nagyon rossz lelkiállapotban volt. Nővére attól fél, hogy öccse már nem él.

Keresztesi Ervin József, a három gyermekes édesapa Csongrádon élt albérletben. Korábban volt feleségével Csanyteleken éltek, a válás miatt költözött a városba. A férfi eltűnése előtt is sokszor utalt öngyilkosságra, gyakran emlegette, hogy már nem lát más kiutat – tudta meg a Ripost

A LAKÁS AJTAJÁT IS TÁRVA-NYITVA HAGYTA

“Hétfőn mondták ki a válását. Nagyon rossz lelkiállapotban volt. Szerda este 6 órakor eltűnése előtt SMS-ben búcsúzott el tőlem és azt kérte bocsássak meg neki mindenért. Nagyon szeret minket”  – mesélte könnyek között Ervin nővére, Szilvi. A férfi eltűnése nagyon felzaklatta Szilvit. A lapnak elmondta, hogy attól fél, Ervin már nem él. “Félek, hogy eldobta magától az életét. A lakása ajtaját is tárva-nyitva hagyta” – folytatta.

EGYELŐRE SEMMILYEN NYOM SINCS

“Egyelőre semmit sem tudunk. A rendőrség nyomoz, kihallgatja az embereket. Megkértük a környéken élőket, hogy ha bárkinek van kamerafelvétele, amin esetleg látszik az öcsém, szóljon. Sajnos, egyelőre semmilyen nyom nincs” – mondta kétségbeesetten.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

  • Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
    116-123
  • Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
    116-111
  • Akik interneten segítenek:
    www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
    E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
    [email protected]
    [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb