Blog

Legszegedibb Szegediek: már csak vasárnap éjfélig tart a nevezés, köszönjük a közel 3000 (!) üzenetet, tippet!

Augusztus 20. óta pörögnek a nevezések a tavaly minden rekordot megdöntő a Boutique Optique és a Prágai Látszerészet bemutatja: Legszegedibb Szegediek közönségszavazásra, amely az idén is hét kategóriában hivatott eldönteni, kikre legyen büszke a Napfény Városa. A projekt az idén is 100%-ban politikamentes, a végeredmény pedig öltönyös uraságok helyett csakis a szegediek akaratától függ, sőt, még az is, hogy kikre lehet majd voksolni:

itt az idő, ha van olyan ismerősöd, akire méltán nézhetünk fel, nevezd be a Szeged365 applikáción keresztül, Facebook üzenetben vagy az [email protected] e-mail címre küldött levélben!

A hivatalos nevezés október 1-ig tart, vagyis, addig várjuk azokat, akiket szeretnétek a Legszegedibb Szegediek közönségszavazás-fázisában látni. Siess, vasárnap éjfélkor leáll a nevezés, ezt követően szükségünk lesz pár napra, hogy kiértékeljük az eredményeket, majd október 8-án már indul is a voksolás az első kategóriában!

Hálásan köszönjük az eddig leadott közel 3000 nevezést, fantasztikus érzés úgy nekilátni a szervezésnek, hogy ekkorát pörögtök rajta!

Ha neveznél valakit, a dolgod egyszerű:

  • írd meg az illető nevét,
  • egy elérhetőséget,
  • és egy rövid leírást, amelyben megindoklod, hogy az ismerősöd miért érdemelné meg az elismerést.

Az elérhetőségre ahhoz lesz szükségünk, hogy fel tudjuk vele venni a kapcsolatot, ez egyébként lehet e-mail cím, telefonszám vagy akár egy Facebook-profil is, ahol üzenni tudunk neki.

A nevezéseket az [email protected] e-mail címre, a Szeged365 applikáció True Photo részén küldött üzenetben vagy a Facebook oldalunkon keresztük várjuk, a levél tárgya mindig legyen ez: “Legszegedibb Szegediek!”

Bármilyen kategóriában fogadjuk a nevezéseket, bárkit lehet nevezni, a szűrő mindössze két dolog: szegedi legyen az illető (vagy olyan, aki Szegeden született) és legyen példaértékű az életútja, tevékenysége. Kizáró tényező, ha az illető politikus, ugyanis a Legszegedibb Szegediek egy 100%-ban politikamentes közönségszavazás.

Köszönjük, hogy ismét velünk tartasz, 2023-ban is számítunk a nevezésedre, voksodra!

Köszönjük a támogatást a projekt főszponzorainak, a Boutique Optique és a Prágai Látszerészet csapatának és azoknak a remek szegedi vállalkozásoknak, akik az idén is hozzájárulnak ahhoz, hogy városunk büszkeségeit köszönthessük!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb