Mindenmás

Napi pakk: sok-sok napsütést és 28 fokot tartogat a csütörtök Szegeden, Kormányinfót tart ma Gulyás Gergely

Sok-sok napsütéssel köszönt ránk a csütörtök és még csapadékra sem kell számítani, szóval: egész kellemes kis napunk lesz ma a Napfény Városában. Jön viszont egy jó nagy adag kormányzati bejelentés, délben a kamerák elé áll Gulyás Gergely, amelyről élő szöveges tudósítással jövünk majd Nektek. Fújd meg a kávét, és olvasd el a legfontosabb reggeli infókat, itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK ÉS BENEDEK MIKLÓS SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk Nektek: Vencel, Bernárd, Bernát, Jusztina, Jusztínia, Pelbárt, Salamon, Salvador és Szelim!

  • 63 éve ezen a napon született Jennifer Rush énekesnő,
  • 80 éve Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színházi rendező, színházigazgató,
  • 77 éve pedig Benedek Miklós a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. (Hyppolit, a lakáj).

DÜBÖRÖG AZ INDIÁN NYÁR SZEGEDEN

Csütörtökön is marad az indián nyár Szegeden. Napos idő várható, csapadékra nem kell számítani. Északnyugaton élénk lehet a délies szél. Hajnalonként pára-, ködfoltok képződhetnek. A minimumok 8 és 16, a maximumok 24 és 29 fok között alakulnak.

KORMÁNYINFÓ IS LESZ MA

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő csütörtök délben sajtótájékoztatót tart – jelentette be a Kormányzati Tájékoztatási Központ. Varga Mihály pénzügyminiszter kommunikációja alapján a novemberi pótlólagos nyugdíjemelésről is szó eshet.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb