Szegedi ArcokVideo365

Szegedi Guiness-rekord: 320 szék, 40 perc alatt egy 5,5 tonnás csoda autóba, tettre kész, ezermester fiatalokkal

A Cezar – Trans Kft. lendületes, fiatal csapata nem viccel. Kameráink előtt teljesítették a rekordot, ugyanis 320 konferencia széket pakoltak be csupán a hidraulika segítségével, a saját kézi erejükre támaszkodva, mintegy 40 perc alatt. “Bosco” a Szegeden és környékén egészen biztosan egyedülálló autó hátfala 750 kilogrammot képes emelni és ez még nem minden, amit tud – árulta el nekünk a fiatal ügyvezető, Orosz Barnabás.

“SZÁMUNKRA EZ GUINESS-REKORD…”

Az eddigi, egy óra tizenhét perces, saját maguk által felállított csúcsot szándékozott megdönteni Orosz Barnabás és lendületes csapata. Ebben az intervallumban a rakodás-és kiszállítás is benne volt korábban, videónkból azonban megtudhatod, hogy mennyi idő alatt sikerült teljesíteni a 320 darab szék berakodását “Bosco”-ba, Szeged és környéke leghosszabb autójába?

“ITT SEMELYIKÜNK NINCS KONDITEREMHEZ SZOKVA…”

Erőteljes, fiatal srácok alkotják a Cezar-Trans Kft. csapatát, akik nem a konditermi súlyok emelgetésén edződtek. 420 kilogrammot is képesek Barnabásék megemelni saját, kézi erejükre, rutinjukra és egymásra támaszkodva, meg persze a 750 kilogrammot emelni képes hátfalra, amely csíkozott, tehát csúszásmentes, világító bütykökkel és akadásgátlóval van ellátva.

Fotó: Sóti Gellért

“A TÁRSUNKRA ÚGY VIGYÁZUNK, MINT A TESTVÉRÜNKRE”

Olyan szinten megbíznak a csapat tagjai egymásban, hogy ha kell, koordinálják egymást egy-egy nehezebb tárgy szállítása vagy szűkösebb terepen való mozgás közben. Megérzik, látják társukon, hogy ki és mikor, milyen passzban van és azonnal leveszik a válláról a terhet, szó szerint. Barnabás szavaival élve: “maximálisan megbízunk egymásban” és saját magunk is megtapasztalhattuk, hogy milyen jó hangulat uralkodik a Cezar-Trans Kft-n belül, szervezetten, összehangoltan folyt a munka minden egyes mozzanata. Mindenből kiveszik mindannyian a részüket, mindenki egyenlő a csapatban és annak minden tagjára lehet számítani, az ügyfélgondozásra pedig különös figyelmet fordítanak, megrendelőiknek egyedi árat szabnak.

Fotó: Sóti Gellért

“AZT SZERETNÉM, HOGY EGY KOMOLY CÉGVEZETŐ ASSZONY LEGYEN”

Barnabás három éves kora óta egyedül neveli kislányát, aki rendkívül életvidám, cserfes gyermek, kíséri édesapját és segít neki, ahol csak tud, gondolatmenetének kifejtésében pedig az sem zavarja meg, hogy ha éppen láb alatt van és édesapja felkapja és arrább “pakolja” őt is – árulta el nekünk Orosz Barnabás, akinek az érzékeny, empatikus készsége az ügyfelek felé is megnyilvánul. Munkájuknak legfőbb mozgatórugója pedig a hála, amelyet ügyfeleik kifejeznek a precíz, gyors, lelkiismeretes munkájukért.

Less be velünk te is a színfalak mögé és ismerd meg a Cezar-Trans Kft-t!

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb