Mindenmás

Ha családi összejövetel, akkor iránya a Szálka Halászcsárda Újszegeden!

Családi összejövetelre kerestek olyan helyet, ahol garantáltan finomat ehettek, ihattok, mindezt egy vendégszerető, otthonos hangulatú közegben? Szeged gazdag gasztronómiai kínálattal büszkélkedhet, és a Szálka Halászcsárda kiemelkedik ebben a sokszínűségben.

Róvó Richárd, a Szálka Halászcsárda büszke tulajdonosa, olyan vendégszeretetet kínál, amivel szinte egyből egy nagy családi összejövetelen találhatjuk magunkat. Az étterem elengedhetetlen részévé vált a szegedi családok életének, és itt valódi gasztronómiai élmények várnak mindenkit.

Mi is kaptunk egy meghívást egy igazi szegedi halászlére a Szálkába, ahol Róvó Richárddal beszélgettünk. Plusz öröm volt, amikor megláttuk az étteremben Pádár Nikit, a 2022-es év Legszegedibb Sportolóját, és természetesen néhány mondat erejéig vele is leültünk egy gyors interjúra:

A Szálka Halászcsárda különleges környezetet kínál a családoknak. Az étteremben található játszósarokban a gyerekek önfeledten játszhatnak, miközben a szülők a finom ételeket és a kellemes hangulatot élvezhetik. Emellett egy külön baba-mama szoba is rendelkezésre áll, ahol a kisgyermekes családok kényelmesen pihenhetnek.

A Szálka Halászcsárda a szegedi családok kedvelt találkozási pontja. Itt a gyerekek mosolyogva fogyaszthatnak finom ételeket, míg a szülők büszkén figyelhetik, ahogy a kicsik élvezik a játékot. A Szálka a családok számára lehetőséget kínál arra, hogy tartalmas, jó hangulatú időt töltsenek el közösen a gasztronómia világában.

A Szálka egy olyan hely, ahol a családbarát légkör és a vendégszeretet valódi élményekké állnak össze. Ha szegedi családként vagy látogatóként keresed a tökéletes helyet az ebédhez, vacsihoz, a Szálka mindig szívesen vár. Látogass el hozzájuk, és tapasztald meg, hogy miért vált ez az étterem Szeged egyik kedvenc gasztronómiai célpontjává!

Keressétek őket a +36 70 451 1818 számon, vagy írjatok e-mailt nekik a [email protected] címre. Találkozzunk a Közép-Kikötő sor 9/A szám alatt a Szálka Halászcsárdában!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb