KikapcsVideo365

Káprázatos, ragyogó fogak? A tianDe termékcsalád verhetetlen bajnokaival játszi könnyedséggel elérhető, mintha ultrahangos fogfehérítésen jártunk volna

Aki megtapasztalta már, hogy egy apró, pici fog fájdalma mennyire meg tudja keseríteni az ember mindennapjait, minden bizonnyal tudja, hogy a megelőzés, a megfelelő fog – és szájápolás aranyat ér. Nemcsak azért, mert valamennyien gyönyörű, ragyogó mosolyt szeretnénk, hanem azért is, mert fogaink nagy szerepet játszanak az étkezésben, az emésztésben, a beszédben, de még a levegővételben is. Fontosságuk tehát felbecsülhetetlen, így nem csoda, hogy a káprázatos gyógyerejükről ismert tianDe termékcsalád széles palettájában megtalálhatóak a fogkrémek és a fogápolás verhetetlen bajnokai is. Ezekről beszélgettünk Kovács Edittel, a tianDe szaküzlet ügyvezetőjével, aki azt is elárulta, egészségünk megőrzése mellett, mitől lesz ellenálhatatlanul fehér a mosolyunk.  

KÜLÖNLEGESEK ÉS HATÉKONYAK

Mint minden tianDe termék, a fogkrémeik is különlegesebbek az átlagnál. Van, amelyik a gyógynövények erejével harcol az egészséges fogakért, másikuk fekete faszénport vet be a cél érdekében, de olyan is van köztük, mely a bambuszsónak köszönheti hatékonyságát. Általánosságban elmondható a tianDe fogkrémekről, hogy a kék csomagolásban lévők a fogzománc épségével törődnek, de nem csupán ápolják, használatával építik is, hogy minél erősebb legyen. A zöld csomagolású fogkrémek pedig a fogíny, illetve a szájüreg védelmét tűzik ki célul.

RAGYOGÓ, FEHÉR FOGAK? NEM ELÉRHETETLEN ÁLOM

Természetesen nem vitás, hogy valamennyien tündöklő, szép mosolyt szeretnénk. Kikerülhetetlen, hogy fogaink elszíneződjenek, hiszen akármilyen figyelemmel gondoskodunk róluk, a mindennapi használat bizony igénybe veszi őket. De akkor hogyan varázsolhatjuk ellenállhatatlanul fehérré fogainkat? Mint Edit elárulta, az valójában tévhit, hogy reklámokba illő hófehér, csillogó fogaink lesznek egy-egy készítménytől. „Mindenkinek csak annyira lehet fehér a foga, mint amilyen az eredeti fogszíne. Annál fehérebbre semmilyen fogkrém nem tudja varázsolni őket” – avatott be bennünket Edit. Hozzátette, azért természetesen van néhány aduász a tianDe tarsolyában. A természetes óceángyöngy fogkrém, vagy a folyékony kalciumos fogkrém kiválóan fehéríti a fogzománcot, s nem utolsó sorban kíméletesen tisztít, így az érzékeny fogúak is bátran használhatják.

MINTHA ULTRAHANGOS FOGFEHÉRÍTÉSEN JÁRTUNK VOLNA

Kérdésünkre Edit bemutatta a fogfehérítés igazi nagyágyúját is nekünk, ami nem más, mint az Extra White Pro, ami miközben ragyogóvá varázsolja mosolyunkat, építi is a fogzománcot. „E fogkrémet használó vevőink mondták, hogy a használatot követően már három hét után megkérdezték tőlük, hogy vajon voltak- e ultrahangos fogfehérítésen” – újságolta Edit. Hozzátette, a tianDe a felnőttek mellett külön gondol a gyermekek kis érzékeny fogaira is. „Annyit el kell elöljáróban mondani, hogy a legtöbb fogkrémben alumínium-hidroxid a dörzsanyag, ami rendkívül káros például azok számára, akik veseelégtelenségben szenvednek. Néhány országban ezért ezt az anyagot be is tiltották. Nálunk ezért szilícium-dioxidot használnak. Ez található például a gyermek fogkrémekben is. Ez egy teljesen ártalmatlan dörzsképző anyag, ami nem karistolja a fogat. A gyerekek fogai ugyanis mindig sokkal érzékenyebbek, mint a felnőtt fogak” – magyarázta el Edit. 

A MEGFELELŐ ÁPOLÁSHOZ ELENGEDHETETLENEK A KIEGÉSZÍTŐK IS

Az igazán hatékony szájápolás azonban nem csupán a fogkrémek használatából áll, s természetesen a tianDe gondoskodik a megfelelő kiegészítő termékekről is, úgy, mint a tajga gyógynövényeinek erejével hódító szájvizek és a puha sörtéjű, hatékonyabb tisztítóerővel rendelkező fogkefék, melyek segítségével könnyedén gondoskodhatunk fogaink mindennapos egészségéről, azért az ellenállhatatlan mosolyért, melyre valamennyien úgy vágyunk.

A tianDe fogápoló termékeiről még többet megtudhatsz videónkból:

S, ha te is szeretnél erős és gyönyörű fogakat, játszi könnyedséggel, keresd Editet bátran a tianDe szaküzletben!

Az üzletet itt találod:

tianDe szaküzlet (Naturliget Biobolt)

6728 Szeged Dorozsmai út 50

Telefon: +36 62 424 824
E-mail: 
[email protected]

Nyitva:
Munkanapokon 09:00 – 17:00;
Szombat – vasárnap: Zárva

weboldal: www.tiandehungary.com

Operatőr és fotók: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb