Kikapcs

Neked kacat? Másnak kincs! – vasárnap gazdát cserélhetnek a megunt, de még használható otthoni kacatok, jön az első Mars téri használtcikk börze

Október 15-én jön az első Mars téri használtcikk börze, ahol gazdát cserélhetnek a megunt, de még használható otthoni kacatok – jelentette be az eseményt a szervező Szegedi Városkép és Piac. Mint kiemelték, mindenkit várnak, akiknek van otthon pár korábban nagy becsben tartott, de már fölöslegessé vált, jó állapotban lévő ruhája, cipője, esetleg műszaki cikke, könyve, képregénye, hanglemeze, konyhai eszköze.

Az is kiderült, hogy az esemény a JYSK felőli oldalon lévő, sátorral fedett, asztalos piacon lesz, 8 és 13 óra között. Itt el lehet adni, vagy elcserélni a portékákat, örömet okozva ezzel másoknak és segítve a fenntarthatóbb jövőt.

“Igazi családi programot kínálunk erre a napra, hiszen a megszokott piaci nyüzsgés mellé érkezik a vásári hangulat, ahol kedvedre válogathatsz mások megunt használati tárgyai, ruhái vagy csecsebecséi között” – olvasható a meghirdetett eseményben.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb