Sport

Derekasan helyt álltak a szegedi Phoenix Fitness Sportegyesület fiataljai, 16-an Spanyolországban is megmérettetik magukat az Európa Kupán

Az idei év novemberében, Spanyolországban rendezik meg a XIX. Fit
Kid Európa Kupát, melyre 16 versenyző kvalifikálta magát a szegedi Phoenix Fitness Sportegyesülettől – tudtuk meg a klubtól, akik azt is közölték szerkesztőségünkkel, hogy bár a spanyolországi megmérettetés még előttük áll, ám az elmúlt időszakban sem tétlenkedtek, az elmúlt hétvégén is versenyeztek a fiatalok.

A hétvégén egy felkészülési versenyen vettek részt a szegediek a novemberi rangadó előtt, illetve ez a verseny volt a Magyar Fit Kid Szövetség által rendezett Országos Grand Prix Bajnokság 3. fordulója is. Fantasztikus eredmények születtek a hétvégén Kiskunfélegyházán, mutatjuk:

I. Osztály egyéni:

  • Rideg Kata VI. kcs – 1. helyezett
  • Domonkos Luca VII. kcs – 1. helyezett
  • Szabó Vivien VIII. kcs – 2. helyezett
  • Bíró Viktória IX. kcs – 3. helyezett

I. Osztály csoportos:

  • Duo: 1. helyezett – Rideg Kata, Szabó Vivien
  • BigFree (Vegas): – 2. helyezett – Birtók Hanna, Bíró Viktória, Domonkos Luca, Füle Alíz, Rideg Kata, Szabó Nóra, Szabó Vivien, Vidiczki Jázmina

II./A. Osztály egyéni:

  • Nagy Boglárka IV. kcs – 4. helyezett

II./B. Osztály egyéni:

  • Pap Evelin VII. kcs – 3. helyezett

II. Osztály csoportos:

  • Hableányok – 6. helyezett – Gyovai Nóra, Horváth Csenge, Lovai Lili, Lovai Szófia, Török Lujza
  • Size – 6. helyezett – Bánóczki Jázmina, Iványi Hanna, Kiss Neszta, Nagy Boglárka, Papp Evelin, Tóth Tamara

A felkészítő edzők Balázs Kinga, Czavalinga Dóra, Kovács Gabriella, Makra-Tóth Lili, Szabó Nóra és Horváth Alex voltak. Gratulálunk a szép eredményekhez!

IRÁNY SPANYOLORSZÁG, TÁMOGATÓKAT KERESNEK

Mint megtudtuk tehát, novemberben Spanyolországban kapnak esélyt majd a szegedi gyerekek, hogy megmutassák milyen tehetségesek. Ide 16 versenyző kvalifikálta magát a Phoenix Fitness Sportegyesülettől. A lányok 4 egyéni és 4 csoportos koreográfiával képviselik Magyarországot és egyben Szeged városát.

Az egyesület azonban az Európa Kupára utazó válogatott kerettagoknak
támogatókat, szponzorokat keres jelenleg. Arra kérnek mindenkit, aki támogatná a gyerekeket, az keresse fel az egyesületet.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Fotók: Phoenix Fitness FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb