Mindenmás

Hétfőtől lezárják Újszeged egyik legforgalmasabb szakaszát, egyik irányból sem lehet majd a Fő fasorra kanyarodni

“A Fő fasoron zajló ivóvízhálózat-rekonstrukciós munkálatok részeként október 9-től (hétfő) kezdődően átmenetileg lezárásra kerül a Temesvári krt. – Fő fasor sarka” – tudtuk meg a Szegedi Vízműtől. Mint kiemelték, a munkálatok ideje alatt a Temesvári körútról egyik irányból sem lehet majd a Fő fasorra kanyarodni, illetve a Fő fasorról sem lehet a Temesvári körútra.

Mint kiemelték, a körúton sávszűkületre, terelésre kell számítaniuk az arra közlekedőknek. A lezárás a tömegközlekedést is érinti, az érintett autóbuszok terelőútvonalon haladnak majd, a Jobb fasor, illetve a Közép fasor igénybevételével. A kerékpárral és gyalogosan közlekedőknek is terelésre kell számítaniuk az érintett munkaterületen.

KÉT-HÁROM HETET VESZ IGÉNYBE

A tervek szerint a lezárás várhatóan két-három hetet vesz igénybe, de legkésőbb október 31-ig befejeződnek a Temesvári krt. – Fő fasor sarkán a lezárással járó munkálatok. A közlekedést a felújítás idején kihelyezett táblák segítik, kérik, hogy az arra közlekedők fokozottan figyeljenek!

MIndeközben korlátozás van a Tisza Lajos körútnál is:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb