Közélet

Már a Napfény Városát csodálja Marco Rossi szövetségi kapitány, megérkezett Szegedre – olvasóink rögtön ki is szúrták

Szegedre jön a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi – írtuk meg csütörtökön délelőtt, majd délután fél 4 körül olvasóink ki is szúrták őt Szeged belvárosában. Mária olvasónk a Kárász utcán kapta lencsevégre, majd Krisztián a Feketesas és a Kölcsey utca sarkánál fotózta le, amint városunkban gyönyörködik.

Kiss Balázs kollégánk is kiszúrta, és élőben jelentkezett be nektek:

Sőt, idő közben Feritől is kaptunk lesifotókat! Köszönjük!

A FEKETE HÁZBA MEGY HOLNAP

Közel negyedszázad után látogatott ismét hivatalban lévő labdarúgó szövetségi kapitány Szegedre. Marco Rossi a Fekete ház Hetedhét Hungarikon című kiállításának vendége lesz holnap: egy sípot ajándékozott a gyűjteménynek. A síp felhasználásával egy portré készült a szövetségi kapitányról, melyet október 6-án lepleznek le Marco Rossi jelenlétében. A Veni Vidi Vi(n)ci című portrét Ördögh László festőművész készítette: az arcmás Rossi sípját is tartalmazza, és a mesterséges intelligencia felhasználásával, Leonardo da Vinci inspirációja nyomán készült. Az alkotás a gyűjtemény „Aranycsapat-falán”: Puskás, Grosics, Czibor és Zakariás ereklyéi, valamint a 6-3 sípja mellett kerül felavatásra.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb