Mindenmás

Nyerd vissza a teljes vásárlásod összegét a SPÁJZ-ban!

Szeged központjában, a Kárász utcán ellenállhatatlan kínálattal és fantasztikus akciókkal várja a vásárlókat a SPÁJZ. Most pedig büszkén bemutatjuk két hihetetlen ajánlatukat, amelyek egész októberben elérhetők! Meg is látogattuk őket kameráinkkal, és megnéztük, hogyan vásárolhatunk be egy egész napra kicsivel több, mint 2000 forintból.

1. Kuponzápor a SPÁJZ Applikációval!

Amennyiben már használod a SPÁJZ mobilalkalmazását vagy most szeretnél letölteni és kipróbálni, most az ideális időpont! Minden 2000 forint feletti vásárlás esetén egy 10%-os kupon jár, amit a következő vásárlásod alkalmával válthatsz be. Ez a lehetőség egy igazi kincsesbánya azoknak, akik szeretik a minőségi élelmiszereket, ugyanakkor figyelnek a pénztárcájukra is.

2. Vissza jár SPÁJZ pontokban!

Ez a kedvezmény még izgalmasabbá teszi az októbert! Ha 2000 forint felett vásárolsz és használod a SPÁJZ Applikációt, akkor esélyes vagy arra, hogy a vásárlásod teljes összegét visszanyerd SPÁJZ pontokban, amit utána bármikor beválthatsz a következő vásárlásaidnál. Minden nap sorsolnak valakit, aki visszanyerheti a teljes vásárlását, így mindennap lehetőséged van egy igazi meglepetésre!

A SPÁJZ üzleteiben most is a legjobb minőségű élelmiszerek várnak, és mostantól még olcsóbban juthatsz hozzájuk! A helyszínen is jártunk, és bemutattuk, hogy hogyan rakhatunk össze egy teljes napi étkezést kicsivel több, mint 2000 forintból a SPÁJZ-ban. A napi menü tartalmazott tésztát, szószt és reggelire egy kis zabkását is, így könnyedén és ízletesen étkezhetsz, anélkül, hogy túlköltekeznél.

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Töltsd le most a SPÁJZ mobilalkalmazást, és vegyél részt az akciókban! Nyerj vissza SPÁJZ pontokban, és élvezd a kiváló minőségű élelmiszereket a SPÁJZ-ban!

Látogass el Te is a SPÁJZ-ba a Kárász utca 9. szám alatt, és maxold ki az októberi akciókat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb