Mindenmás

Eszünk megáll: úgy mellkason rúgta a részeg férfi a mentőst, hogy az nekiesett a garázsajtónak Szegeden

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki tavaly nyáron, bántalmazta a segítségére érkező mentőst Szegeden – derült ki az ügyészség hétfői közleményéből.

A vádirat szerint a vádlott 2022. június 28-án, az esti órákban egyik szomszédja garázsában egy társasággal italozott, pálinkázott. Ittassága és a nagy meleg miatt rosszul lett, összerogyott, és felállni sem tudott, ezért mentőt hívtak hozzá.

MELLKASON RÚGTA A MENTŐST

Mint kiderült, a kiérkező mentősök a klinikára szállítása mellett döntöttek, és hordágyra tették, azonban ekkor a férfi egyiküket váratlanul úgy mellkason rúgta, hogy a sértett nekiesett a garázsajtónak. A vádlottat a mentősök végül rendőri kísérettel tudták kórházba szállítani. A járási ügyészség a férfival szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének elkövetése miatt emelt vádat. A terhelt bűnösségének kérdésben a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb