Szegedi Arcok

Már keresik Szeged karácsonyfáját a Klauzál térre

Röpke két hónap és ünneplőbe öltözik városunk, már megvan az időpontja a Szegedi Karácsonyi Heteknek, és mint ma kiderült, már keresik Szeged karácsonyfáját is a Klauzál térre. Makrai László, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója a Rádió 88-nak elmondta, még nem találták meg azt a fenyőt, amelyik a Klauzál teret díszíti majd az ünnepi időszakban.

Mint kiemelte, olyan luc, ezüst, vagy jegenyefenyőre várják a felajánlásokat, amely 10-12 méter magas és kúpos lombkoronával rendelkezik. Az ajánlatokat e-mailben, postai levélben vagy telefonon várják a környezetgazdák. A karácsonyfát közvetlen a Szegedi Karácsonyi Hetek indulása előtt szokták felállítani a Klauzál téren, hogy mire ünneplő fényekbe öltözik a Napfény Városa, már az is feldíszítve a helyén legyen.

IDÉN IS LESZ SZEGEDI KARÁCSONYI HETEK

Bár egy kicsit még odébb van, de azért már biztos, hogy idén is lesz Szegedi Karácsonyi Hetek, sőt, a start időpontja is megvan már! A szervező Szegedi Városkép és Piac nyilvánosságra hozta, hogy december elsejétől 24-ig tart majd az ünnepi kavalkád a Dóm téren.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb