Mindenmás

Őszi Akciók és Nagytakarítás a Merkbau Zrt.-nél – mutatjuk, hogyan kezdj bele az építkezésbe EXTRÉM ALACSONY árakon

Az őszi időszak nem csak a színes falevelek és a hűvösebb napok évszaka, hanem az otthoni felújítások és kertrendezés időszaka is! Az idei évben a Merkbau Zrt. különleges akciókkal és egy izgalmas nagytakarítással készül, hogy segítsen Nektek álmaitok otthonának megteremtésében. 2023. október 2. és 14. között várnak minden érdeklődőt Szegeden és Kecskeméten egyaránt.

Nézzük, mit kínálnak az idei őszi akciók keretében: ha tervezed kerted vagy járdád újratelepítését, most itt a tökéletes időpont! 30 km-es körzetben ingyenes házhozszállítást biztosítanak a Leier Kaiserstein és Viastein térkövekhez, amennyiben a megvásárolt termék mennyisége meghaladja a 100 m2-t.

Érdemes lehet szétnézni a tetőcserepek között is, ugyanis a Terrán és Bramac beton tetőcserépgyártók időálló és strapabíró termékeit most készletről kínálják, ráadásul a Terrán Zeit tetőcserép extra kedvezménnyel, készletkisöprő áron érhető el.

Ha gondolkodtál már felújításon, építkezésen, akkor ez most a remek alkalom. Az őszi akciók és nagytakarítás időszaka szuper lehetőség arra, hogy elkezdjük otthonunkat álomszéppé varázsolni. Vegyél részt a Merkbau Zrt. eseményén, és hozd ki a legtöbbet az őszi időszakból!

További részletekért és a legfrissebb ajánlatokért látogassatok el Szegeden a Wimmer Fülöp utcába 6 szám alá október 2. és 14. között a Merkbau Zrt. építőcenterébe!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb