Mindenmás

Gyönyörű lézershow-val köszöntek el a mindszenti víztoronytól, holnap robbantásos technikával lebontják

Eredetileg a mindszenti víztorony robbantásos technikával való bontása a múlt héten lett volna, de elhalasztották. Az új időpont szerint kedden délelőtt fél 12-kor fogják felrobbantani a víztornyot, ám még ez előtt voltak olyanok, akik kreatívan kihasználták az objektumot. Mint kiderült, Kálmán olvasónk vasárnap este egy lézershow-val köszönt el a víztoronytól.

“Este csináltam egy kis lézershow-t a mindszenti víztornyon” – írta szerkesztőségünknek tegnap este Kálmán, aki fotókat is küldött a nem mindennapi látványról. Mutatjuk, hogy festett, szerintünk irtó klassz lett!

HOLNAP LESZ A ROBBANTÁS

Méltó búcsút vettek tehát a víztoronynak, amit holnap délelőtt robbantanak fel. Mint korábban megírtuk, a víztorony vasbeton tartószerkezete rendkívül rossz állapota miatt a felújítás nem költséghatékony, ezért döntöttek a bontás mellett. A műveletet az A-HÍD Zrt. alvállalkozójaként a DETEX Kft. fogja végezni. A mindszenti víztorony 50 méter magas, 500 m3 kapacitású és 1973-ban épült. A tervek szerint új víztorony épül majd a településen.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb