SportVideo365

Álomból (virtuális) valóság: Magyarországon először a Global Fitnessben mutatkozik be a szuper intelligens SPIVI-rendszer, amely bárhová elrepít spinning közben

Dübörög a tesztüzem a Global Fitness Szeged legújabb aerobic és spinning termében, szerintünk lassan nincs ember Szegeden, aki ne hallott volna a város legnagyobb lifestyle komplexumának extravagáns, egyben óriási aerobic és spinning terméről, amelyet most még egy extra szolgáltatással is megspékeltek, egy forradalmian új, Magyarországon egyedülálló, SPIVI-technológia képében. Az alkalmazás rejtelmeiről Lázár Edina személyi edzőt és rehabilitációs trénert kérdeztük.

FOGLALJ HELYET, HASZNÁLJ SPIVIT-T

A SPIVI egy olyan kivetítős rendszer, amelyben saját profilt, sőt avatart tud létrehozni a felhasználó. Az alkalmazáson keresztül tud bárki helyet foglalni magának a spinning órákra, akárcsak a színházban vagy moziban. Amennyiben van kedvenc biciklid és nem előztek még meg, akár hétről-hétre is ki tudod választani ugyanazt a kerékpárt kényelmesen, otthonról. Azt azonban ajánljuk, hogy próbálj ki több pozíciót is, egy biztos, az élmény és a “wow” hatás garantált a terem bármelyik pontjában. Az alkalmazás használata opcionális, e nélkül is szeretettel vár mindenkit a Global Fitness Szeged.

SZEMÉLYRE SZABOTT AVATAR AKÁR A TENGERPARTON, AKÁR A HEGYEKBEN

A SPIVI rendszer rögzíti a teljesítményed, pulzusszámod, az elégedett kalóriákat, hisz minden edzésed elmenti, reflektál számodra, nyomon követheted a fejlődésedet az alkalmazáson keresztül. Az avatarod teljes egészében személyre szabható, vegyük akár az öltözeted vagy a kinézeted. Akit hajt a versenyszellem, előnyt élvez, hisz egy-egy óra keretében versenyezni is tudtok egymással, próbáljátok ki akár egy nagyobb, baráti társasággal.

Lázár Edina személyi edző még az alkalmazás használatát is bemutatta számunkra, lesd meg videónkban és már indulhat is a tekerés!

Operatőr: Magyar Andor

A Global Fitness-t és a hamarosan (napokon belül) debütáló aerobic és spinning termet itt találod:

GLOBAL Fitness – Szeged, Makkosházi krt. 1 Telefon: +36 20 262 8141 Nyitva: hétfőtől vasárnapig 5:30-23:00

Aerobic+spinning nyitás: napokon belül!

Online: www.szegedfitness.hu

Global Insta: www.instagram.com/globalfitnessszeged

Global TikTok: https://www.tiktok.com/@globalfitnesshungary

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb