Kikapcs

NE MARADJ LE: Szerdán TESIS BULI – Hidd el, Így Szegeden még nem Partyztál! Sőt az első kört a bulin mi álljuk!

Figyelem, Szeged! Szerdán nem csak az őszi levelek hullnak lefelé, ugyanis a Hungi-ban beindul A TESIS BULI hangulat! Nem hagyhatod ki a holnapi legsportosabb bulit, Lennard-al, Joerjunior-al, és természetesen a legmenőbb szegedi közönséggel. Mi is kaptunk rá két belépőt, ezeket ki is sorsoljuk, sőt az első körötöket is mi álljuk!

A TESIS BULI Szeged legsportosabb bulija. A Srácokból jól ismert Dj Lennard és Joerjunior csapatja egész este, különböző italakciókkal lepnek meg a csajok a pultnál, miközben egész este átérezheted: van miért kicsukni egy kicsit a hétköznapokat, a kemény edzéseket, mert ez most a felhőtlen tombolásról szól! 

DJ LINEUP: MIÉRT KÜLÖNLEGES?

A zenei kínálat mindig kiváló, de most még egy lapáttal ráteszünk! Lennard és Joerjunior már bizonyítottak a szegedi közönség előtt, de most G3RIX is betesz a közösbe. Várhatóan a 2010-es évektől napjaink slágerei fogják meghatározni a buli ritmusát. A DJ-k hozzák majd a fergeteges hangulatot és te sem fogsz tudni ellenállni a ritmusnak! Ezt garantáljuk!

NYEREMÉNYJÁTÉK: A SZEGED365 ÁLLJA AZ ELSŐ KÖRT

Most itt az esély, hogy megnyerd a jegyed az estére: a Facebook oldalunkon szerintünk tök egyszerűen tudsz nyerni másodmagatoknak egy felejthetetlen estét, ahol az első kört is mi álljuk: ITT ÍRD MEG KI A LEGSPORTOSABB ÉS EGYBEN LEGBULISABB BARÁTNŐD/BARÁTOD és Nyerj!

Nyár végeztével sokan visszavonulnak, de itt Szegeden az ősz is ugyanolyan pezsgő, mint a nyár. A TESIS BULI minden korosztály számára nyitott, de leginkább a fiataloké a főszerep! Egyetemisták, fiatal vállalkozók, irodai dolgozók és mindenki más, aki egy kis szegedi színfolttal szeretné feldobni az őszt. Gyere és éld át az év egyik legjobb buliját!

Elérhetőségek:

ZENE:

Ne maradj le! Találkozzunk szerdán a Hungiban!

Elérhetőségek és linkek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb